مواد اولیه : گوشت بدون استخوان 500 گرم برنج 150 گرم سبزی كوفته ( تره و جعفری) 500 گرم لپه 50 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و روغن و نعنا داغ به میزان لازم سماق 100 گرم پیاز بزرگ دو عدد سیر سه حبه اسفناج یك كیلوگرم طرز تهیه: برنج و لپه را به مدت دو ساعت خیس كنید. بعد آن را در آبكش ریخته تا آب آن كاملا خشك شود. نصف برنج و لپه خیس كرده را داخل خردكن ریخته و آن را خرد كنید نصف از گوشت را به آن اضافه و با مواد داخل خردكن میكس كنید تا جذب هم شوند بعد سبزی را اضافه كرده نمك، زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.سپس بقیه برنج و لپه خیس شده و بقیه گوشت را به آن اضافه كنید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند. در مرحله بعد پیاز داغ را آماده كرده نمك، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه كنید سه تا چهار لیوان آب به آن اضافه كرده بگذارید مخلوط پیاز و آب به جوش آید. بعد كوفته را بهصورت گرد درآورده به داخل آب بهجوش آمده بیندازید. اسفناج را بهصورت درشت خرد كرده داخل مواد بریزید بعد بگذارید بپزد (لازم به ذكر است كه در كوفته باید نیمهباز باشد تا كوفتهها وا نرود) بعد از مرحله پخت سماق را بجوشانید، از صافی رد كرده و به مواد بالا اضافه كنید. در آخر سیر و نعنا را سرخ كرده روی همه مواد قرار دهید. میتوانید برای سرو این غذا از گردو استفاده كرد. آموزش از خانم سیمین باباخان ترکمن