روش پخت كوفتـه سماق


این غذا نیازی به رب ندارد زیرا سماق رنگ زیبایی به غذا خواهد داد.

مواد اولیه :

گوشت بدون استخوان 500 گرم
برنج 150 گرم
سبزی كوفته ( تره و جعفری) 500 گرم
لپه 50 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن و نعنا داغ به میزان لازم
سماق 100 گرم
پیاز بزرگ دو عدد
سیر سه حبه
اسفناج یك كیلوگرم


طرز تهیه:

برنج و لپه را به مدت دو ساعت خیس كنید. بعد آن را در آبكش ریخته تا آب آن كاملا خشك شود. نصف برنج و لپه خیس كرده را داخل خردكن ریخته و آن را خرد كنید نصف از گوشت را به آن اضافه و با مواد داخل خردكن میكس كنید تا جذب هم شوند بعد سبزی را اضافه كرده نمك، زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.

سپس بقیه برنج و لپه خیس شده و بقیه گوشت را به آن اضافه كنید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند. در مرحله بعد پیاز داغ را آماده كرده نمك، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه كنید سه تا چهار لیوان آب به آن اضافه كرده بگذارید مخلوط پیاز و آب به جوش آید.

بعد كوفته را به‌صورت گرد درآورده به داخل آب به‌جوش ‌آمده بیندازید. اسفناج را به‌صورت درشت خرد كرده داخل مواد بریزید بعد بگذارید بپزد (لازم به ذكر است كه در كوفته باید نیمه‌باز باشد تا كوفته‌ها وا نرود) بعد از مرحله پخت سماق را بجوشانید، از صافی رد كرده و به مواد بالا اضافه كنید. در آخر سیر و نعنا را سرخ كرده روی همه مواد قرار دهید.

می‌‌توانید برای سرو این غذا از گردو استفاده كرد.




آموزش از خانم سیمین باباخان ترکمن


نقل از :خانواده سبز

کد: 2670 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 4680 ساعت: 12:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جزییات پرونده ثبت ملی کوفته تبریزی ۱۴۰۱ جمعه ۳۰ دي
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 طرز تهیه کوفته ازمیری «دستور سرآشپز معروف ترکیه‌ای» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۱ اسفند
6 طرز تهیه كوفته ریحان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ آبان
7 دستور پخت کوفته تبریزی با تمام فوت و فن آن ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد
8 روش تهیه كوفته كباب ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
9 طرز تهیه‌ کوفته گوشت یونانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
10 دستور پخت كوفته ریزه با سیب‌زمینی مناسب برای سحری ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
11 طرز تهیه كوفته كباب، وعده‌ای مناسب شام و سحر ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۱ تير


نظرات


solmaz

Khob bod mamnon
nasim

somagh koofte

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت