بهترین شیوه پخت غذا


آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند.

به گزارش لقمه، یکی از کارشناسان تغذیه به نکته جالبی اشاره می کرد؛ که غذاهای ایرانی با وجود طعم و رنگ خوب و استفاده از مواد مناسب، روغن زیادی دارد.
آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند. در حالی که ما عادت کرده ایم همه محتویات حتی ادویه غذا را سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم.
خانم هایی که عادت به این کار دارند بهتر است از روغن کمی استفاده کنند و اگر یکی از غذاهای آن ها چرب تر شده برای تهیه غذای دیگر از روغن کمتری استفاده کنند به عنوان مثال اگر خورشت چرب تر است در برنج یا روغن نریزند یا از روغن کمتری استفاده کنند. 
همان طور که همیشه گفته ایم بهترین شیوه طبخ مواد غذایی، بخارپز و یا آب پز کردن آنهاست. باید تا جایی که امکان دارد از سرخ کردن مواد غذایی پرهیز شود. همچنین کبابی کردن (به شیوه صحیح) نیز روش سالمی برای پخت مواد غذایی است. اگر در مواردی هم نیاز به سرخ کردن ماده غذایی باشد، استفاده از روغن های سالم گیاهی بهترین گزینه است.


نقل از :خراسان

کد: 2755 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۴ دي بازدید: 4159 ساعت: 7:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
3 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
4 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
5 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
8 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
9 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
10 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
11 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.