بهترین شیوه پخت غذا


آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند.

به گزارش لقمه، یکی از کارشناسان تغذیه به نکته جالبی اشاره می کرد؛ که غذاهای ایرانی با وجود طعم و رنگ خوب و استفاده از مواد مناسب، روغن زیادی دارد.
آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند. در حالی که ما عادت کرده ایم همه محتویات حتی ادویه غذا را سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم.
خانم هایی که عادت به این کار دارند بهتر است از روغن کمی استفاده کنند و اگر یکی از غذاهای آن ها چرب تر شده برای تهیه غذای دیگر از روغن کمتری استفاده کنند به عنوان مثال اگر خورشت چرب تر است در برنج یا روغن نریزند یا از روغن کمتری استفاده کنند. 
همان طور که همیشه گفته ایم بهترین شیوه طبخ مواد غذایی، بخارپز و یا آب پز کردن آنهاست. باید تا جایی که امکان دارد از سرخ کردن مواد غذایی پرهیز شود. همچنین کبابی کردن (به شیوه صحیح) نیز روش سالمی برای پخت مواد غذایی است. اگر در مواردی هم نیاز به سرخ کردن ماده غذایی باشد، استفاده از روغن های سالم گیاهی بهترین گزینه است.


نقل از :خراسان

کد: 2755 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۴ دي بازدید: 4277 ساعت: 7:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
7 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
8 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
9 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
10 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
11 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
12 غذا برای خانم هایی که بتازگی مادر شده‌اند به عنوان خانمی که اخیرا مادر شده ، یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای خود و کودک خود انجام دهید، اینست که غذای سالم بخورید.
تیرگی دور چشم را با این دمنوش درمان کنید دمنوش گل داوودی دارای خواص متعددی است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
جشنواره سلامت نیازمند پافشاری بر اهداف خود است پایگاه خبری لقمه: دومین دوره جشنواره فیلم سلامت در حالی در حال برگزاری است که به نظر می رسد به رغم ادعای جریان ساز بودن، از اهداف متصور خود فاصله دارد.