به گزارش لقمه، یکی از کارشناسان تغذیه به نکته جالبی اشاره می کرد؛ که غذاهای ایرانی با وجود طعم و رنگ خوب و استفاده از مواد مناسب، روغن زیادی دارد.آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این است که روغن تاثیر چندانی در طعم غذا ندارد بلکه شیوه پخت و ترتیب اضافه کردن مواد غذایی و استفاده از ادویه مناسب است که طعم غذا را دلچسب می کند. در حالی که ما عادت کرده ایم همه محتویات حتی ادویه غذا را سرخ کرده و به غذا اضافه کنیم. خانم هایی که عادت به این کار دارند بهتر است از روغن کمی استفاده کنند و اگر یکی از غذاهای آن ها چرب تر شده برای تهیه غذای دیگر از روغن کمتری استفاده کنند به عنوان مثال اگر خورشت چرب تر است در برنج یا روغن نریزند یا از روغن کمتری استفاده کنند. همان طور که همیشه گفته ایم بهترین شیوه طبخ مواد غذایی، بخارپز و یا آب پز کردن آنهاست. باید تا جایی که امکان دارد از سرخ کردن مواد غذایی پرهیز شود. همچنین کبابی کردن (به شیوه صحیح) نیز روش سالمی برای پخت مواد غذایی است. اگر در مواردی هم نیاز به سرخ کردن ماده غذایی باشد، استفاده از روغن های سالم گیاهی بهترین گزینه است.