به جز موز، مجوز واردات به هیچ میوه‌ای ندادیم


وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: به غیر از موز، مجوزی برای واردات میوه‌های دیگر صادر نشده است.

به گزارش لقمه، صادق خلیلیان درباره واردات 361 هزار تنی میوه طی هفت ماهه امسال اظهارکرد: عمده این واردات مربوط به موز است چراکه کشورمان سالانه تا 600 هزار تن موز مصرف می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه آیا این حجم از واردات با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی انجام شده یا خیر؟ تصریح کرد: این وزارتخانه به غیر از مجوز برای واردات موز، برای واردات میوه‌های دیگر هیچ مجوزی صادر نکرده است.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به اینکه چرا با وجود افزایش تولید برنج داخلی، میزان واردات برنج افزایش یافته و این محصول بیش از نیاز کشور وارد می‌شود؟ گفت: این موضوع را از وزارت صنعت، معدن و تجارت بپرسید.

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکنون واردات یک میلیون و 500 هزار تن برنج ثبت سفارش شده که 750 هزار تن از این میزان وارد شده و بقیه در حال ورود است در صورتی که طبق گفته این وزارتخانه سه میلیون و 200 هزار تن برنج مورد نیاز جامعه است که دو میلیون و 400 هزار تن آن در داخل تولید شده و باید 800 هزار تن برنج وارد شود اما تاکنون 700 هزار تن برنج مازاد بر نیاز ثبت سفارش شده است.

همچنین طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی در هفت ماهه امسال بیش از 361 هزار تن انواع میوه به ارزش تقریبی 265 میلیون دلار شامل پرتقال، گلابی، نارنگی، سیب و کیوی، میوه‌های فانتزی مانند انبه، نارگیل، آناناس و... وارد شده‌ که با توجه به تاکید مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر عدم صدور مجوز واردات برای هیچ کدام از این میوه‌ها، جای سوال است این محصولات با کدام مجوز از گمرک کشور وارد شده است؟






نقل از :ایسنا

کد: 2841 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۰ دي بازدید: 1602 ساعت: 11:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
3 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
4 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
6 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
8 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
9 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
10 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
11 ضرورت فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج حفاظت از خاک ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟ اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر داده‌اید اما هنوز هیچ تغییری در اندام‌تان حس نکرده‌اید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما می‌شود، نگاهی بیندازید.