ایران یازدهمین تولیدکننده عسل در جهان


ایران با تولید سالانه بیش از 50 هزار تن عسل یازدهمین تولیدکننده این محصول در جهان به شمار می‌رود.

به گزارش لقمه، چین با تولید بیش از 305 هزار تن عسل بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول در جهان است و پس از چین، آمریکا با تولید 82 هزار تن در جایگاه دوم تولید عسل قرار گرفته است.

عسل در کشور آرژانتین به عنوان سومین تولیدکننده این محصول، یکی از عوامل تقویت اقتصادی این کشور است چراکه درآمد سالانه این کشور از صادرات عسل بیش از 100 میلیون دلار است. آرژانتین 80 درصد از عسل تولیدی خود را صادر می‌کند و سهم 20 درصدی در صادرات عسل جهان دارد.

ترکیه که در رده اول تولید عسل صنوبر قرار دارد، با تولید 74 هزار تن عسل در جایگاه چهارم تولید عسل جهان قرار گرفته است.

پس از این ترکیه، اوکراین با تولید 60 هزار تن، مکزیک با تولید 57 هزار تن، روسیه با تولید 53 هزار تن، هند با تولید 52 هزار تن، اتیوپی با تولید 39 هزار تن و اسپانیا با تولید 37 هزار تن به ترتیب رتبههای پنجم تا دهم تولید عسل در جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

ایران با داشتن شرایط جغرافیایی و آب و هوایی متفاوت یکی از تولیدکنندگان عسل مرغوب در جهان محسوب می‌شود و سالانه بیش از 50 هزار تن عسل از پنج میلیون کلنی زنبور عسل توسط 62 هزار زنبوردار در کشور تولید می‌شود.

طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی به میزان کافی عسل تولید می‌شود که نه تنها نیازی به واردات این محصول نیست بلکه سالانه بیش از 2000 تن از عسل تولیدی کشور صادر می‌شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3013 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن بازدید: 2089 ساعت: 9:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.