ایران یازدهمین تولیدکننده عسل در جهان


ایران با تولید سالانه بیش از 50 هزار تن عسل یازدهمین تولیدکننده این محصول در جهان به شمار می‌رود.

به گزارش لقمه، چین با تولید بیش از 305 هزار تن عسل بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول در جهان است و پس از چین، آمریکا با تولید 82 هزار تن در جایگاه دوم تولید عسل قرار گرفته است.

عسل در کشور آرژانتین به عنوان سومین تولیدکننده این محصول، یکی از عوامل تقویت اقتصادی این کشور است چراکه درآمد سالانه این کشور از صادرات عسل بیش از 100 میلیون دلار است. آرژانتین 80 درصد از عسل تولیدی خود را صادر می‌کند و سهم 20 درصدی در صادرات عسل جهان دارد.

ترکیه که در رده اول تولید عسل صنوبر قرار دارد، با تولید 74 هزار تن عسل در جایگاه چهارم تولید عسل جهان قرار گرفته است.

پس از این ترکیه، اوکراین با تولید 60 هزار تن، مکزیک با تولید 57 هزار تن، روسیه با تولید 53 هزار تن، هند با تولید 52 هزار تن، اتیوپی با تولید 39 هزار تن و اسپانیا با تولید 37 هزار تن به ترتیب رتبههای پنجم تا دهم تولید عسل در جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

ایران با داشتن شرایط جغرافیایی و آب و هوایی متفاوت یکی از تولیدکنندگان عسل مرغوب در جهان محسوب می‌شود و سالانه بیش از 50 هزار تن عسل از پنج میلیون کلنی زنبور عسل توسط 62 هزار زنبوردار در کشور تولید می‌شود.

طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی به میزان کافی عسل تولید می‌شود که نه تنها نیازی به واردات این محصول نیست بلکه سالانه بیش از 2000 تن از عسل تولیدی کشور صادر می‌شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3013 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن بازدید: 2078 ساعت: 9:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
به علت عدم تحمل لاکتوز، مصرف مواد لبنی را کنار نگذارید! کارشناسان می گویند که اگر شما تحمل مصرف لاکتوز را ندارید، نیاز نیست به طور کامل نوشیدن شیر را متوقف کنید.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.