ایران یازدهمین تولیدکننده عسل در جهان


ایران با تولید سالانه بیش از 50 هزار تن عسل یازدهمین تولیدکننده این محصول در جهان به شمار می‌رود.

به گزارش لقمه، چین با تولید بیش از 305 هزار تن عسل بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول در جهان است و پس از چین، آمریکا با تولید 82 هزار تن در جایگاه دوم تولید عسل قرار گرفته است.

عسل در کشور آرژانتین به عنوان سومین تولیدکننده این محصول، یکی از عوامل تقویت اقتصادی این کشور است چراکه درآمد سالانه این کشور از صادرات عسل بیش از 100 میلیون دلار است. آرژانتین 80 درصد از عسل تولیدی خود را صادر می‌کند و سهم 20 درصدی در صادرات عسل جهان دارد.

ترکیه که در رده اول تولید عسل صنوبر قرار دارد، با تولید 74 هزار تن عسل در جایگاه چهارم تولید عسل جهان قرار گرفته است.

پس از این ترکیه، اوکراین با تولید 60 هزار تن، مکزیک با تولید 57 هزار تن، روسیه با تولید 53 هزار تن، هند با تولید 52 هزار تن، اتیوپی با تولید 39 هزار تن و اسپانیا با تولید 37 هزار تن به ترتیب رتبههای پنجم تا دهم تولید عسل در جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

ایران با داشتن شرایط جغرافیایی و آب و هوایی متفاوت یکی از تولیدکنندگان عسل مرغوب در جهان محسوب می‌شود و سالانه بیش از 50 هزار تن عسل از پنج میلیون کلنی زنبور عسل توسط 62 هزار زنبوردار در کشور تولید می‌شود.

طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی به میزان کافی عسل تولید می‌شود که نه تنها نیازی به واردات این محصول نیست بلکه سالانه بیش از 2000 تن از عسل تولیدی کشور صادر می‌شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3013 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن بازدید: 2030 ساعت: 9:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر می خواهید خیلی زودتر از اینها به نتیجه برسید، باید به رژیم غذایی کوتاه مدت رو بیاورید. این رژیم غذایی کوتاه مدت کمکتان می کند تا در عرض یک هفته تا ده روز به صورت کاملا اصولی چند کیلو وزن کم کنید
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.