روش تهیه لازانیای مکزیکی


لازانیا یکی از غذاهای خوشمزه زندگی امروزی است که مثل تهیه ماکارونی و پاستا، در کشورهای مختلفی تهیه می شود.

مواد اولیه:

سوسیس 12 عدد

روغن زیتون یك قاشق سوپخوری

پیاز متوسط خرد شده نصف یك عدد

فلفل سبز بزرگ خرد شده یك عدد

گوجه‌فرنگی كبابی 1 , 3/4 پیمانه

سس گوجه‌فرنگی یك پیمانه

نمك یك قاشق چایخوری

زیره سبز و پودر سیر نصف قاشق چایخوری

پودر چیلی 1/4قاشق چایخوری

تورتیای ذرت شش عدد

پنیر پیتزا یك و نیم پیمانه

پیازچه خرد شده دو عدد

گشنیز خرد شد یك قاشق سوپخوری

مواد لازم برای گوجه‌فرنگی كبابی

گوجه‌فرنگی بزرگ چهار عدد

سیر رنده شده دو حبه

پودر آویشن 3/4قاشق چایخوری

شكر و نمك نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری

روغن زیتون نصف پیمانه



طرز تهیه گوجه‌فرنگی كبابی

گریل فر را با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد روشن می‌كنیم. روی هر یك از گوجه‌فرنگی‌ها شیارهایی ایجاد می‌كنیم، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت یك دقیقه در آب جوش انداخته و بعد آن را درون آب سرد می‌اندازیم. گوجه‌فرنگی‌ها را از وسط نصف كرده و پوست آنها را جدا می‌كنیم. هسته‌های گوجه‌فرنگی را خارج و آنها را خرد نموده و به همراه سیر، پودر آویشن، شكر، نمك، فلفل سیاه و یك قاشق سوپخوری روغن زیتون در تابه با درپوش ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر می‌گذاریم. سپس تابه را از فر درآورده و می‌گذاریم تا خنك شود. گوجه‌فرنگی‌ها را درون ظرف شیشه‌ای ریخته، روی آن را با باقیمانده روغن زیتون پوشانده و در آن را محكم می‌بندیم. این سس را می‌توانیم تا چهار روز در یخچال نگهداری كنیم.


طرز تهیه لازانیا

سوسیس‌های خرد شده را در تابه برروی حرارت تفت می‌دهیم، سپس آنها را به بشقاب منتقل كرده و كنار می‌گذاریم. در همان تابه پیاز و فلفل سبز را به همراه روغن زیتون به مدت چهار دقیقه تفت می‌دهیم تا نرم شوند. گوجه‌فرنگی كبابی، سس گوجه‌فرنگی، نمك، پودر چیلی، زیره و پودر سیر را افزوده و مواد را هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شوند. حرارت را كم نموده و اجازه می‌دهیم تا سس به مدت 20 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا غلیظ شود، سپس سوسیس‌ها را به مواد سس می‌افزاییم. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم می‌كنیم. با قاشق كمی از سس را كف تابه مخصوص فر می‌ریزیم. سه عدد از تورتیاها را از طول در تابه می‌گذاریم تا كف آن را بپوشاند. نیمی از سس را روی تورتیاها ریخته و روی آن نیمی از پنیر پیتزا را می‌ریزیم. سه تورتیای دیگر را روی پنیر گذاشته و با باقی مانده سس و نصف پیمانه پنیر روی آن را می‌پوشانیم. لازانیا را به مدت 20 دقیقه درون فر می‌گذاریم تا آماده شود. سپس تابه را از فر درآورده و روی آن پیازچه، گشنیز خرد شده، پنیر پیتزا ریخته و دوباره به مدت 10 دقیقه تابه را درون فر می‌گذاریم تا پنیر آب شود. سپس تابه را از فر درآورده و پس از خنك شدن برش زده و سرو می‌كنیم.

نكـته: از این گوجه‌فرنگی‌های كبابی می‌توانید در تهیه انواع پیتزا، لازانیا و... استفاده كنید.




کد: 3236 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن بازدید: 4475 ساعت: 4:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.