مواد اولیه: سوسیس 12 عدد روغن زیتون یك قاشق سوپخوری پیاز متوسط خرد شده نصف یك عدد فلفل سبز بزرگ خرد شده یك عدد گوجهفرنگی كبابی 1 , 3/4 پیمانه سس گوجهفرنگی یك پیمانه نمك یك قاشق چایخوری زیره سبز و پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر چیلی 1/4قاشق چایخوری تورتیای ذرت شش عدد پنیر پیتزا یك و نیم پیمانه پیازچه خرد شده دو عدد گشنیز خرد شد یك قاشق سوپخوری مواد لازم برای گوجهفرنگی كبابی گوجهفرنگی بزرگ چهار عدد سیر رنده شده دو حبه پودر آویشن 3/4قاشق چایخوری شكر و نمك نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4قاشق چایخوری روغن زیتون نصف پیمانه طرز تهیه گوجهفرنگی كبابی گریل فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد روشن میكنیم. روی هر یك از گوجهفرنگیها شیارهایی ایجاد میكنیم، سپس گوجهفرنگیها را به مدت یك دقیقه در آب جوش انداخته و بعد آن را درون آب سرد میاندازیم. گوجهفرنگیها را از وسط نصف كرده و پوست آنها را جدا میكنیم. هستههای گوجهفرنگی را خارج و آنها را خرد نموده و به همراه سیر، پودر آویشن، شكر، نمك، فلفل سیاه و یك قاشق سوپخوری روغن زیتون در تابه با درپوش ریخته و به مدت 30 دقیقه در فر میگذاریم. سپس تابه را از فر درآورده و میگذاریم تا خنك شود. گوجهفرنگیها را درون ظرف شیشهای ریخته، روی آن را با باقیمانده روغن زیتون پوشانده و در آن را محكم میبندیم. این سس را میتوانیم تا چهار روز در یخچال نگهداری كنیم. طرز تهیه لازانیا سوسیسهای خرد شده را در تابه برروی حرارت تفت میدهیم، سپس آنها را به بشقاب منتقل كرده و كنار میگذاریم. در همان تابه پیاز و فلفل سبز را به همراه روغن زیتون به مدت چهار دقیقه تفت میدهیم تا نرم شوند. گوجهفرنگی كبابی، سس گوجهفرنگی، نمك، پودر چیلی، زیره و پودر سیر را افزوده و مواد را هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند. حرارت را كم نموده و اجازه میدهیم تا سس به مدت 20 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا غلیظ شود، سپس سوسیسها را به مواد سس میافزاییم. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم میكنیم. با قاشق كمی از سس را كف تابه مخصوص فر میریزیم. سه عدد از تورتیاها را از طول در تابه میگذاریم تا كف آن را بپوشاند. نیمی از سس را روی تورتیاها ریخته و روی آن نیمی از پنیر پیتزا را میریزیم. سه تورتیای دیگر را روی پنیر گذاشته و با باقی مانده سس و نصف پیمانه پنیر روی آن را میپوشانیم. لازانیا را به مدت 20 دقیقه درون فر میگذاریم تا آماده شود. سپس تابه را از فر درآورده و روی آن پیازچه، گشنیز خرد شده، پنیر پیتزا ریخته و دوباره به مدت 10 دقیقه تابه را درون فر میگذاریم تا پنیر آب شود. سپس تابه را از فر درآورده و پس از خنك شدن برش زده و سرو میكنیم. نكـته: از این گوجهفرنگیهای كبابی میتوانید در تهیه انواع پیتزا، لازانیا و... استفاده كنید.