ساوه قطب تولید روغن زیتون کشور می‌شود


کارشناس مسوول باغبانی و گلخانه‌های جهادکشاورزی ساوه گفت: سالانه بیش از دو میلیون نهال انار و زیتون در این شهرستان تولید و به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.

به گزارش لقمه، علیرضا ارباب افزود: در راستای ترغیب باغداران برای توسعه محصول انار در این شهرستان، مدیریت جهادکشاورزی در نظر دارد تعداد نهالستان‌های انار در این شهرستان را از دو نهالستان به چهار نهالستان افزایش دهد.

وی بیان کرد: هم اکنون در دو نهالستان انار ساوه، سالانه یک میلیون و 500 هزار نهال انار در انواع ریشه گلدانی و لخت، تولید و ضمن مصرف آن در داخل شهرستان به سایر استان‌ها به ویژه استان‌های گلستان و مازندران که از انار ساوه استقبال خوبی کرده‌اند صادر می‌شود.

وی قیمت متوسط هر نهال انار تولیدی نهالستان‌های شهرستان ساوه را بین 1500 تا 2000 هزار تومان اعلام کرد.

کارشناس مسوول باغبانی و گلخانه‌های جهادکشاورزی ساوه در بخش دیگری از این گفت وگو با اشاره به عملکرد نهالستان‌های زیتون این شهرستان گفت: از شش نهالستان زیتون در ساوه سالانه 500 هزار نهال به استان‌های یزد، اصفهان، کرمان، قم، کرمانشاه و ... صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نهالستان‌های زیتون این شهرستان توان تولید یک میلیون نهال در سال را دارند، افزود: با توجه به نبود مرکز روغن‌گیری زیتون و نبود مرکز خرید این محصول، اشتیاق باغداران برای توسعه باغات زیتون در این منطقه کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: تمهیدات لازم برای ایجاد مرکز خرید زیتون و نیز روغن‌گیری آن فراهم شده و جهادکشاورزی برنامه‌هایی را در خصوص توسعه باغات زیتون شهرستان در نظر دارد و با آغاز به کار کارگاه روغن‌کشی زیتون، شهرستان ساوه به قطب تولید روغن زیتون تبدیل خواهد کرد.

ارباب خاطرنشان کرد: متوسط قیمت نهال زیتون در این شهرستان هزار تومان بوده که در ارقام زرد و روغنی تولید می‌شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3269 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۳۰ بهمن بازدید: 3156 ساعت: 2:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.