صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
۸۱ میلیارد تومان؛ گردش مالی آش و حلیم تهران
رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی ایران:
۸۱ میلیارد تومان؛ گردش مالی آش و حلیم تهران
رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی ایران حداقل گردش مالی این صنف را در سی روز ماه رمضان حدود 81 میلیارد تومان اعلام كرد و گفت گردش مالی روزانه این صنف را 2 میلیارد و 700 میلیون تومان دانست.
به گزارش لقمه، رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی افزود: بررسیها نشان میدهد 2000 واحد غیر مجاز در سطح شهر تهران در حال عرضه آش و حلیم در ایام ماه مبارک رمضان هستند در حالی که در تهران فقط 700واحد مجاز عرضه کننده داریم که از نظر بهداشتی، فعالیتشان مورد تایید ماست.
محمدی گفت: بین 200 تا 300 تقاضا نیز برای دریافت مجوز به اتحادیه رسیده و در حال بررسی است.
وی تصریح كرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، هر کیلو آش باید به قیمت 3200 تومان و هر کیلو حلیم به قیمت 3500 تومان عرضه شود، قیمت فروش آش شله قلمکار نیز 3500 تومان است.
محمدی گفت: بررسیها نشان میدهد 90 درصد اعضای صنف این قیمت مصوب را رعایت میکنند و عرضه آش و حلیم گرانتر از این مبلغ بیشتر از سوی واحدهایی صورت میگیرد که مجوز ندارند.
اما مشاهدات از سطح شهر حاکی از آن است که علیرغم تعیین قیمت در محدوده 3200 تا 3500 برای هر کیلو آش و حلیم، در برخی نقاط تهران حلیم تا 6 هزار الی هفت هزار تومان در هر کیلو و آش به قیمت 5 هزار الی 6 هزار تومان در هر کیلو به فروش میرسد.
همچنین در برخی نقاط فروش آش به صورت ملاقهای نیز مشاهده شده است ، در یکی از خیابانهای مرکز شهر ، آش به قیمت ملاقه ای 1500 تومان ، عرضه میشود که طبیعتا در این حالت وزن کشی صورت نمیگیرد.
از سوی دیگر در بسیاری از نقاط نیز آش و حلیم در کاسههایی کوچک و یک نفره سرو میشود ، بهای هر کاسه آش و حلیم در این حالت حدود 1500 تا 2000 تومان در نقاط مختلف شهر است.
خرید به این صورت طبیعتا سبب میشود بهای هر کیلو آش و حلیم حتی تا هشت هزار تومان نیز افزایش یابد.
محمدی متوسط فروش هر مغازه عرضه کننده آش و حلیم در تهران را روزانه حداقل یک میلیون تومان دانست و گفت: اگر اعضای صنف بخواهند از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنند و غذای خوب درست کنند بین 10 تا 15 درصد سود میبرند اما در کل میبینید که بعضیها طوری غذا را تهیه میکنند که سودشان به 50 درصد هم میرسد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا افزایش 40 درصدی قیمت آش و حلیم زیادتر از حد معمول نیست ، گفت: به هر حال مواد اولیه گران شده است و قیمت آش و حلیم هم طبیعتا با افزایش قیمت مواد اولیه و وسخت افزایش مییابد.
محمدی در خصوص فعالیت واحدهای سیار کنونی گفت: این واحدها ارتباطی به اتحادیه ندارند و با راهاندازی واحدهای سیار میتوانیم به آماری درباره میزان اقلام مصرفی برای تهیه این مواد غذایی دست یابیم.
نقل از :شبکه خبر
کد:
335
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۲۲ مرداد
بازدید:
5274
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
2
از مکانهای بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
3
وضعیت بازار فروش آش و حلیم در تهران
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
4
چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
5
وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
6
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7
کنار خیابان آشی میپزند با یک وجب آلودگی
۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8
کبابیها به هیچ وجه نمی توانند از خمیر مرغ استفاده کنند
۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر
9
آشنایی با رژیم غذایی ماه رمضان
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
10
این خوردنیها را با هم نخورید
۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
11
تدابیر غذایی در فصل زمستان
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن
نظرات
korosh
gooooooood
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد
پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس...
فستفود به سبک کدبانو
اگر نگران سلامتیتان هستید باید کمی حواستان را جمع...
دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟
اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان
اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
خواص انواع آبمیوه و سبزیجات
آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوشطعم، لذیذ و نشاطآور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی میشوند.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟
در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است