رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی ایران:
۸۱ میلیارد تومان؛ گردش مالی آش و حلیم تهران


رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی ایران حداقل گردش مالی این صنف را در سی روز ماه رمضان حدود 81 میلیارد تومان اعلام كرد و گفت گردش مالی روزانه این صنف را 2 میلیارد و 700 میلیون تومان دانست.

به گزارش لقمه، رئیس اتحادیه کباب، حلیم و غذای سنتی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد 2000 واحد غیر مجاز در سطح شهر تهران در حال عرضه آش و حلیم در ایام ماه مبارک رمضان هستند در حالی که در تهران فقط 700واحد مجاز عرضه کننده داریم که از نظر بهداشتی، فعالیتشان مورد تایید ماست.

محمدی گفت: بین 200 تا 300 تقاضا نیز برای دریافت مجوز به اتحادیه رسیده و در حال بررسی است.

وی تصریح كرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، هر کیلو آش باید به قیمت 3200 تومان و هر کیلو حلیم به قیمت 3500 تومان عرضه شود، قیمت فروش آش شله قلمکار نیز 3500 تومان است.

محمدی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد 90 درصد اعضای صنف این قیمت مصوب را رعایت می‌کنند و عرضه آش و حلیم گران‌تر از این مبلغ بیشتر از سوی واحدهایی صورت می‌گیرد که مجوز ندارند.

اما مشاهدات از سطح شهر حاکی از آن است که علیرغم تعیین قیمت در محدوده 3200 تا 3500 برای هر کیلو آش و حلیم، در برخی نقاط تهران حلیم تا 6 هزار الی هفت هزار تومان در هر کیلو و آش به قیمت 5 هزار الی 6 هزار تومان در هر کیلو به فروش می‌رسد.

همچنین در برخی نقاط فروش آش به صورت ملاقه‌ای نیز مشاهده شده است ، در یکی از خیابان‌های مرکز شهر ، آش به قیمت ملاقه ای 1500 تومان ، عرضه می‌شود که طبیعتا در این حالت وزن کشی صورت نمی‌گیرد.

از سوی دیگر در بسیاری از نقاط نیز آش و حلیم در کاسه‌هایی کوچک و یک نفره سرو می‌شود ، بهای هر کاسه آش و حلیم در این حالت حدود 1500 تا 2000 تومان در نقاط مختلف شهر است.

خرید به این صورت طبیعتا سبب می‌شود بهای هر کیلو آش و حلیم حتی تا هشت هزار تومان نیز افزایش یابد.

محمدی متوسط فروش هر مغازه عرضه کننده آش و حلیم در تهران را روزانه حداقل یک میلیون تومان دانست و گفت: اگر اعضای صنف بخواهند از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنند و غذای خوب درست کنند بین 10 تا 15 درصد سود می‌برند اما در کل می‌بینید که بعضی‌ها طوری غذا را تهیه می‌کنند که سودشان به 50 درصد هم می‌رسد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا افزایش 40 درصدی قیمت آش و حلیم زیادتر از حد معمول نیست ، گفت: به هر حال مواد اولیه گران شده است و قیمت آش و حلیم هم طبیعتا با افزایش قیمت مواد اولیه و وسخت افزایش می‌یابد.

محمدی در خصوص فعالیت واحدهای سیار کنونی گفت: این واحدها ارتباطی به اتحادیه ندارند و با راه‌اندازی واحدهای سیار می‌توانیم به آماری درباره میزان اقلام مصرفی برای تهیه این مواد غذایی دست یابیم.

نقل از :شبکه خبر

کد: 335 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ مرداد بازدید: 4981 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
2 از مکان‌های بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
3 وضعیت بازار فروش آش و حلیم در تهران ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
4 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
5 وجود پنبه و الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۰ ارديبهشت
6 از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 کنار خیابان آشی می‌پزند با یک وجب آلودگی ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 کبابی‌ها به هیچ وجه نمی توانند از خمیر مرغ استفاده کنند ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر
9 آشنایی با رژیم غذایی ماه رمضان ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
10 این خوردنی‌ها را با هم نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۳ اسفند
11 تدابیر غذایی در فصل زمستان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن


نظرات


korosh

gooooooood

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!