صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید....
عکس از برترینها
مواد لازم:
آرد برنج: یك پیمانه
كدوحلوایی پخته شده: یك پیمانه
مغز گردو، چرخ شده: یكچهارم پیمانه
تخممرغ: یك تا 2 عدد
شكر: یكدوم پیمانه
آب یا شیر به اندازهای كه مایه شل شود
گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پودر هل: یك قاشق چایخوری
پودر دارچین: یك قاشق چایخوری
نمك: یك قاشق چایخوری
جوششیرین: یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید.
2 - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخشده، كدوی پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچین و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنید.
3 - تخممرغها را همراه با جوششیرین بزنید و به مواد اضافه كنید.
4 - از آب یا شیر به مواد اضافه كنید تا مایه شلی به غلظت مایه كوكو درست شود. آن را یكی، دو ساعت بگذارید تا بماند.
5 - از مایه، درون تابه ریخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنید، سپس آن را در ظرف دردار بریزید تا خشك نشود.
نقل از :آشپزی ایده آل
کد:
3496
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
بازدید:
3240
ساعت:
2:08 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد!
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
3
تزیین و حکاکی روی کدو
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
4
درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
5
طرز تهیه بیف زوچینی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6
چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7
۷ سبزی که موجب مرگ انسان میشوند
۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
8
ایمنی بدن آقایان با این مواد غذایی
۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
9
راز ساخت سس مخصوص مکدونالد لو رفت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
10
چرا ۷۰ درصد تخمههایی که در ایران به فروش میرسد چینی است
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
11
بزرگترین کدو تنبل در مزارع چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میوههایی با طعم سرطان!
همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه میکنند که بر...
8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی
بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...
چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟
متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد میكنند كه اگر قصد دار...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟
شستن دستها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطرههای میکروسکوپی بیمار منتقل میشود. بیمار عطسه میکند و قطرههای ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش میشوند. یا بیمار درون دست خود عطسه میکند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل میشود.
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال
با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد میخوابد؟، نزدیکبین است، چه مدت پس از تولد میخندد، آیا دچار اضطراب میشود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
وقتی صاحب برند قاتل می شود!
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است