صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
رشد ارزش دلار در جهان
قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
4جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
كوئى كاكا تا به حال خورده اید؟!
كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید....
عکس از برترینها
مواد لازم:
آرد برنج: یك پیمانه
كدوحلوایی پخته شده: یك پیمانه
مغز گردو، چرخ شده: یكچهارم پیمانه
تخممرغ: یك تا 2 عدد
شكر: یكدوم پیمانه
آب یا شیر به اندازهای كه مایه شل شود
گلاب: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پودر هل: یك قاشق چایخوری
پودر دارچین: یك قاشق چایخوری
نمك: یك قاشق چایخوری
جوششیرین: یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - كدوحلوایی را پوست گرفته، بخارپز كنید، سپس با قاشق آن را له كنید.
2 - آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخشده، كدوی پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچین و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنید.
3 - تخممرغها را همراه با جوششیرین بزنید و به مواد اضافه كنید.
4 - از آب یا شیر به مواد اضافه كنید تا مایه شلی به غلظت مایه كوكو درست شود. آن را یكی، دو ساعت بگذارید تا بماند.
5 - از مایه، درون تابه ریخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنید، سپس آن را در ظرف دردار بریزید تا خشك نشود.
نقل از :آشپزی ایده آل
کد:
3496
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۱ اسفند
بازدید:
3140
ساعت:
2:08 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2
تزیین و حکاکی روی کدو
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3
درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
4
طرز تهیه بیف زوچینی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5
چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
6
۷ سبزی که موجب مرگ انسان میشوند
۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
7
ایمنی بدن آقایان با این مواد غذایی
۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
8
راز ساخت سس مخصوص مکدونالد لو رفت
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9
چرا ۷۰ درصد تخمههایی که در ایران به فروش میرسد چینی است
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
10
بزرگترین کدو تنبل در مزارع چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11
کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل
۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب
پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...
آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم
پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...
سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟
تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری
طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
تغذیـه صحیح بـرای پـدر شدن
ناباروری تقریبا 15درصد از تمام زوجهای جوان را درگیر کرده است که تقریبا نیمی از دلایل ناباروریها مربوط به اختلالاتی در سیستم تولید مثلی مردان است.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید
هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
غذاهای آلودهای که سر از سفرههای مردم درآوردهاند
«وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است