تخصیص روغن خام با قیمت مصوب به 40 واحد تولیدی روغن نباتی


سخنگوی ستاد نوروزی تنظیم بازار از تخصیص روغن خام با قیمت مصوب به 40 واحد تولیدی روغن نباتی خبر داد.

به گزارش لقمه، علی اکبر پورکاوه با بیان اینکه این تخصیص، با هدف تامین روغن مورد نیاز خانوار و صنف صنعتی با نرخ مصوب انجام شده است افزود: بر این اساس تخصیص انواع روغن پالم، روغن سویا و آفتابگردان نسبت به سال گذشته بیش از 20 درصد افزایش داشته و این امر برای تثبیت قیمت روغن خانوار و صنف صنعتی در ایام پایانی سال انجام شده است.

وی ادامه داد: با هماهنگی انجام شده بین 40 واحد تولیدی روغن نباتی و اتحادیه سراسری صنف قناد و اتحادیه شکر نیاز قنادی ها به روغن و شکر برطرف شد.

مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بر این اساس مواد خام شیرینی با نرخ مصوب تهیه شده است افزود: امسال در مورد قیمت انواع شیرینی شب عید، تغییر قیمتی نخواهیم داشت.

پور کاوه گفت: همچنان روغن مشمول ارز مرجع می شود و تاکنون تصمیمی مبنی بر اختصاص نیافتن ارز مرجع برای واردات روغن ابلاغ نشده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه روغن مصرفی خانوار همچنان با همان قیمت مصوب سازمان حمایت در ایام پایانی سال در فروشگاه های زنجیره ای و واحدهای صنفی توزیع خواهد شد افزود: از 8 هزار اتحادیه صنفی بیش از 2 هزار اتحادیه در عرصه کالاهای اساسی فعال هستند و از واحدهای صنفی این اتحادیه ها به صورت مستمر بازرسی می شود.

پورکاوه با بیان اینکه مردم در هنگام خرید باید به قمیت درج شده روی کالا توجه کنند افزود: اگر مردم به مقدار قابل توجهی نیز خرید کردند باید حتما از فروشنده فاکتور خرید دریافت کنند و اگر ابهامی در قیمت داشتند و یا تخلفی مواجه شدند با سامانه 124 تماس بگیرند.

وی ادامه داد: از 15 اسفند که ستاد نوروزی تنظیم بازار تشکیل شد تا کنون 7 هزار گزارش در قالب طرح پایش مشترک این ستاد رسیدگی شده است.

سخنگوی ستاد نوروزی تنظیم بازار در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سهمیه مرغ، گوشت و برنج که در ستاد نوروزی تنظیم بازار به اتحادیه سراسری کارکنان دولت (اسکاد)، اتحادیه فرهنگیان و اتحادیه سراسری کارگران (امکان) اختصاص داده شده بود روز گذشته به آنها تحویل داده شد افزود: توزیع این اقلام از امروز تا آخر هفته ادامه خواهد داشت.


نقل از :مهر

کد: 3501 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ اسفند بازدید: 2493 ساعت: 2:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
10 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
11 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.