چطور سالاد سزار اصیل درست کنیم؟


این اوردور کلاسیک که اغلب با مرغ کبابی درست می شود، 5 رکن کلیدی دارد که اگر هر کدام از اینها وجود نداشته باشد، به آن سالاد سزار نمی گوییم.

1. سس

سالاد سزار خوب سالادی است که سس عالی داشته باشد. از زرده خام تخم مرغ و ماهی آنچووی (کولی) بدتان می آید؟ باید بگوییم که زرده تخم مرغ به این سس حالتی غنی می دهد و آنچووی هم نمک و طعم اصلی آن است. دستور تهیه ما برای این سس بدین شرح است:

«6 فیله آنچووی آغشته به روغن را با یک حبه سیر کوچک و کمی نمک خرد کنید. با قسمت مسطح چاقو حبه سیر را له کنید و این مواد را داخل کاسه ای بریزید. دو زرده تخم مرغ بزرگ را داخل بریزید و هم بزنید. 2 قاشق آب لیموی تازه بیفزایید و کمی خردل اضافه کنید. 2 قاشق روغن زیتون و نیم فنجان روغن نباتی را آرام آرام به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. 3 قاشق پنیر پارمزان رنده شده داخلش بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه و آبلیموی بیشتری در صورت دلخواه بیفزایید. می توانید این سس را یک روز قبل آماده کنید.»

2. کروتن

کروتن (نان سوخاری) به این سالاد حجم می دهد. 3 فنجان تکه های کوچک کروتن را با 3 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را چاشنی آن کنید. سپس آن را در سینی فر روی کاغذ روغنی ریخته و بگذارید در فر در دمای 375 درجه فارنهایت 10 تا 15 دقیقه بپزد و طلایی شود. اگر از آنچووی خوشتان می آید، کمی از فیله آن رویش بریزید.

3. کاهو

باید از برگ های کوچک وسط کاهو استفاده کنید و آنها را خرد نکنید. برای شش نفر، 3 کاهو کافی است. تردی و کوچکی برگ های وسط کاهو به این سالاد زیبایی و تازگی خوبی می دهند.

4. پنیر

سالاد سزار با پنیر پارمزان رنده شده روی آن، خیلی خوب به نظر می رسد، ولی این تکه های پنیر مزه سس را خفه می کنند. بجای تکه تکه کردن پنیر، آن را ریز ریز رنده کنید.

5. مخلوط کردن

انبر سالاد را کنار بگذارید و با دست به آرامی کاهو، کروتن و سس را مخلوط کنید. سپس پارمزان رنده شده را رویش بریزید.

* نکته: برای نوزادان، سالمندان، خانم های باردار و افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است، زرده خام تخم مرغ توصیه نمی شود.


نقل از :برترین ها

کد: 3844 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 5194 ساعت: 3:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.