از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی


بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی است و همیشه به دنبال آن هستیم تا با ادکلن و عطرهای مختلف آن را به نوعی بپوشانیم تا دیگران متوجه نشوند اما بازهم گاهی اوقات به سراغ ما می آیند و نمی توان جلوی آن را گرفت.

به گزارش لقمه، بسیاری از محققان تا به حال مطالعات زیادی روی عطرهای مختلف داشته‎اند و در پی آنها متوجه شده‎اند که عطرهای مختلف باعث بروز بیماری‎های پوستی و حتی تنفسی می‎شوند و استفاده از آن ها هیچگاه توصیه نمی‎شود.

در پی این تحقیقات آنها همچنین مواد طبیعی و معدنی خاصی را پیدا کرده‎اند که می‎توانند نقش عطرها را ایفا کنند. این مواد در حالی که بوی بدن را از بین می‎برند برای دیگر بخشهای بدن نیز کاملا مفید هستند.

گوشت سفید:

تحقیقات نشان می دهد که یکی از مهمترین عوامل به وجود آمدن بوی بدن خوردن گوشت قرمز است که به علت نبود فیبر باعث بد بو شدن عرق می شود. همچنین دقت داشته باشید که گوشتهای فرآوری شده نیز باعث به وجود آمدن بوی بد می‎شود. گوشت ماهی و مرغ می‎توانند گزینه مناسبی برای شما باشند که دوست دارید بدنی خوشبو داشته باشید.

منیزیم:

در میان مواد معدنی منیزیم و روی بهترین عطرهای طبیعی هستند که می‎توانید مصرف کنید. برای آنکه بدنی خوشبو داشته باشید بهتر است از اسفناج و یا کلم بروکلی استفاده کنید. این سبزیها سرشار از منیزیم و روی هستند و نه تنها برای قسمتهای مختلف بدن شما مفیدند بلکه می‎توانند بوی بد بدن را نیز از بین ببرند.

لیمو:

لیمو تازه یکی دیگر از بوگیرهای بسیار عالی برای بدن است که می‎تواند تمامی باکتریهای روی سطح پوست را از بین ببرد. در صورتی که لیمو تازه در اختیار نداشتید از آبلیمو نیز می‎توانید استفاده کنید. خوردن آبلیمو یا شستن بدن به کمک آن از جمله بهترین راهکارهای خوشبو کردن بدن است.

چای:

یک نوشیدنی که روزانه از آن مصرف می‎کنید ولی شاید از مهمترین کاربرد آن مطلع نباشید چای است. این نوشیدنی می‎تواند بسیاری از عوامل بوی بد را در داخل بدن از بین ببرد. چای سبز و سیاه بهترین گزینه‎هایی هستند که می‎توانید برای اینکار از آن ها استفاده کنید.

آب:

در انتها به بهترین عطر دنیا اشاره می‎کنیم که همیشه در اختیار ما هست اما به آن بی‎توجه هستیم و آن هم آب نام دارد. نوشیدن آب به میزان هفت لیوان در طول روز کار سخت و یا غیر ممکنی نیست و باید آن را رعایت کنید. آب باعث می‎شود تا بیشتر عرق کنید و دیگر باکتری‎ها روی سطح پوست باقی نمی‎مانند.


نقل از :سیمرغ

کد: 4022 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۹ خرداد بازدید: 4026 ساعت: 8:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
2 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
3 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
4 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
5 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 نجات سر یک بچه از زود پز! ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
8 آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
9 ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
10 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
11 چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.