به گزارش لقمه، عبدالرسول ابراهیم آبادی، رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان، گفت: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است. وی ادامه داد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تایید شرکتهای عطرسازی کشور فرانسه و نیز تولیدکنندگان اسانس گل محمدی کشور ترکیه قرار گرفته است. ابراهیم آبادی با اشاره به شرایط آب و هوایی سال جاری و میزان تولید کم گل محمدی گفت: پیشبینی میشود تا یک ماه آینده بین 20 تا 30 کیلو اسانس تولید شود. رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان، اسانس را با ارزش ترین محصول گل محمدی دانست و افزود: این محصول در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد داردوارزش سرمایه گزاری فراورده های جانبی را دارد.بازگشت به صفحه نخست