عطر "گل محمدی" در بازارهای جهانی می‌پیچد


نخستین نمونه اسانس گل محمدی تولید شده مطابق با استاندارد ISO 9842 در منطقه کاشان وارد بازار تجارت جهانی شد.

به گزارش لقمه، عبدالرسول ابراهیم آبادی، رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان، گفت: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است.

وی ادامه داد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تایید شرکتهای عطرسازی کشور فرانسه و نیز تولیدکنندگان اسانس گل محمدی کشور ترکیه قرار گرفته است.

ابراهیم آبادی با اشاره به شرایط آب و هوایی سال جاری و میزان تولید کم گل محمدی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده بین 20 تا 30 کیلو اسانس تولید شود.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان، اسانس را با ارزش ترین محصول گل محمدی دانست و افزود: این محصول در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد داردوارزش سرمایه گزاری فراورده های جانبی را دارد.

بازگشت به صفحه نخست 



نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4095 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۷ خرداد بازدید: 2441 ساعت: 7:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
3 خوردن چایی در این زمان ها باعث بیماری می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
4 روغن رزماری حافظه کودکان را تقویت می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
5 رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
6 آدامس هایی که مواد مخدر دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
7 ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور
8 برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
9 مراقب چای و نان مصرفی خود باشید ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10 بعد از تمرینات ورزشی چه بنوشیم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت
11 بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.