ورود تاجران عرب به بازار آجیل


رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل وخشکبار از رکود بازار و افت قیمت‌ها بعد از ایام عید نوروز خبر داد.

به گزارش لقمه، مصطفی احمدی اظهار کرد: بازار بعد از عید به سوی عرضه و تقاضا رفته است که در این حال بازار عرضه بسیار داغ تر از تقاضا است.

وی با اشاره به فرو رفتن بازار به خواب و افت قیمت‌ها ادامه داد: در حال حاضر بازرگانان کشورهای عربی برای تامین نیاز ماه رمضان به ایران وارد شده‌اند و خریدهای زیادی انجام می‌دهند.

او بیان کرد: این تاجرها به طور مستقیم خرید و خروج محصول را انجام می‌دهند که در برخی مواقع از بازارچه‌های مرزی خارج می‌کنند.

احمدی تصریح کرد: چون مصرف داخلی آجیل و خشکبار پایین است حجم خرید این تجار در بازار سرو صدای زیادی ایجاد نمی‌کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل وخشکبار گفت: اگر زمانی مغازه داری در تهران محصولی از باغ‌ها درخواست کند و با قیمت بالا مواجه شود متوجه می‌شود که تاجران خارجی به کشور وارد شده‌اند، در غیر این‌صورت معلوم نمی‌شود که تاجری به کشور وارد شده و محصولی را سر زمین خریداری کرده است.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4135 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2718 ساعت: 11:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.