80 درصد عسل‌های صادراتی طبیعی نیست


رییس اتحادیه سراسری زنبورداران از خرید تضمینی عسل طبیعی برای اولین بار خبر داد.

به گزارش لقمه، رییس اتحادیه سراسری زنبورداران از خرید تضمینی عسل طبیعی برای اولین بار خبر داد و گفت: زنبورداران متخلف که عسل‌های غیرطبیعی تولید می‌کنند 80 درصد از بازار صادراتی و 40 درصد از بازار داخلی را به خود اختصاص داده‌اند که باید با حمایت‌ از تولید‌کنندگان عسل طبیعی و برخورد با متخلفان، عسل غیرطبیعی از بازار‌های داخلی و خارجی حذف شود.


عفت رییسی سرحدی گفت: تا دو ماه آینده فصل برداشت عسل آغاز می‌شود و با توجه به این‌که درصد هستیم تولید‌کنندگان عسل طبیعی برای افزایش تولید خود در سال‌های آینده انگیزه‌ی بیشتری داشته باشند، امسال حجم بسیاری از محصول تولید آنها خریده می‌شود.

وی افزود: خرید تضمینی عسل در سال جاری با قیمتی بالاتر از قیمت بازار مصرف صورت می‌گیرد تا زنبورداران متخلف که عسل‌های غیرطبیعی از طریق تغذیه زنبور عسل با شکر فراوان تولید می‌کنند برای تولید عسل طبیعی انگیزه‌ پیدا کنند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران با تاکید بر ضرورت برخورد با زنبورداران متخلف گفت: زنبورداران متخلف که عسل‌های غیرطبیعی تولید می‌کنند با توجه به این‌که حجم برداشت آنها از هر کندو به حدود 80 کیلوگرم می‌رسد، بازار داخلی و خارجی عسل را برای زنبورداران رسمی کشور برهم زده‌اند چرا که هزینه‌ تمام‌شده هر کیلوگرم عسل برای آنها حدود 2000 تومان است اما محصولشان را کیلویی 10 هزار تومان در بازار‌های داخلی و خارجی می‌فروشند.

رییسی ادامه داد: هر یک از زنبورداران رسمی کشور که عسل طبیعی تولید می‌کنند حدود 13 تا 15 کیلوگرم از هر کندو عسل برداشت می کنند که با توجه به این میزان برداشت هزینه تمام شده برای هر کیلوگرم عسل طبیعی حدود 20 هزار تومان می‌شود اما مشکلاتی که زنبورداران متخلف در بازار مصرف ایجاد کرده‌اند باعث ضر و زیان تولیدکنندگان رسمی کشور شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4136 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3016 ساعت: 11:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمی‌شناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!