ساعات کار نانوایی‌های تهران در ماه رمضان اعلام شد


معاون برنامه‌ریزی استاندار تهران از تشکیل کارگروهی برای بررسی ساعت کار، کیفیت و قیمت نان در ماه مبارک رمضان امسال خبر داد.

به گزارش لقمه، نعمت الله ترکی با بیان اینکه ساعت کار نانوایی‌ها در ماه مبارک رمضان تغییر نمی‌کند، افزود: در جلسه‌ای که با اتحادیه نانوایی‌ها تشکیل شد، مقرر شد ساعت کار نانوایی‌ها در ماه مبارک رمضان تغییری نکند و به همان روال عادی یعنی سه نوبت پخت ادامه داشته باشد.

ترکی تصریح کرد: در این جلسه همچنین مقرر شد با توجه به اینکه آرد باکیفیت و خوب به نانوایی‌های پایتخت عرضه می‌شود، نانوایی‌ها نان را با کیفیت و قیمت مصوب در اختیار مردم قرار دهند و حق هیچ‌گونه افزایش قیمتی را نیز ندارند.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران گفت: نظارت و بازرسی بر نانوایی‌ها در ماه مبارک رمضان تشدید می‌شود و تیمی متشکل از تعزیرات، بازرسی اتحادیه نانوایی‌ها و سازمان صنعت، معدن و تجارت بر وزن، قیمت و کیفیت نان نظارت کامل خواهند داشت.

وی با بیان اینکه نظارتها از ابتدای ماه رمضان آغاز می‌شود، تصریح کرد: در صورت عدم پخت نانوایی‌ها در ساعت مقرر در ماه مبارک رمضان با آنها برخورد می‌شود، چراکه عدم رعایت ساعات کار اعلام شده به نانوایی‌ها تخلف محسوب است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4318 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۶ تير بازدید: 2848 ساعت: 8:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
3 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
5 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
8 کاهش مصرف آرد/ ۸۰ هزار نانوایی در کشور کارتخوان هوشمند دارند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
9 گم شدن روزانه ۵۰ میلیون نان لواش در نانوایی ها! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۸ مهر
11 آغاز مدیریت هوشمند آرد در استان تهران از امروز ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  درمان خانگی و خوراکی دردها برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.