بازرسی ویژه از اماکن عرضه‌ کننده افطاری/ غذاهای «خانگی» مجوز ندارند


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز برنامه ویژه بازدید از رستوران‌ها و اماکن عرضه‌کننده زولبیا و بامیه، آش و حلیم خبر داد و گفت: این بازدیدها به صورت روزانه از ساعت ۶ بعد از ظهر تا ۱۱ شب ادامه دارد.

به گزارش لقمه، احمدرضا فرسار گفت: تیم‌های بازرسی از اماکن تولید و عرضه مواد غذایی از یک روز مانده به ماه رمضان کار خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: برنامه ویژه بازدید از رستوران‌ها و اماکن عرضه‌کننده زولبیا و بامیه، آش و حلیم زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده است.

فرسار گفت: این بازدید به صورت روزانه از ساعت 6 بعد از ظهر تا 11 شب در قالب کار تیمی و همزمان، تمام منطقه تحت پوشش دانشگاه را پوشش می‌دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: به نظر می‌رسد فرهنگ بهداشتی مردم در زمینه مصرف مواد غذایی در چنین ایامی افزایش یافته و کمتر به برخوردهای شدید با این اماکن نیاز داریم.

وی به روزه داران توصیه کرد: از پرخوری در هنگام افطار و سحر پرهیز کرده و برای تأمین آب بدن مصرف میوه و سبزی را فراموش نکنند و غذاهایی که انرژی کافی دارند، مصرف کنند. همچنین به هنگام سحر مصرف سبزی، نان و پنیر را نیز در دستور غذایی خود قرار دهند.

فرسار گفت: همچنین به مردم توصیه می‌شود که اقلام غذایی خود را حتماً از مراکز مجاز تهیه کنند. از دستفروش‌ها خریداری نکنند و از اماکنی که تحت عنوان «غذای خانگی» به تولید و عرضه مواد غذایی اقدام می‌کنند غذا تهیه نکنند.

وی تصریح کرد: چرا که بر این مراکز نمی‌توانیم نظارت دقیق داشته باشیم، شناخت کافی از این مراکز تهیه غذای خانگی وجود ندارد و باید مردم از مراکز مجاز و مراکزی که پروانه کسب دارند اقلام خود را تهیه کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: با این وجود مردم با کوچکترین تردیدی نسبت به تهیه غذا در این مراکز به سامانه 1490 تماس بگیرند و کد پیگیری خود را دریافت کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4494 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير بازدید: 3471 ساعت: 8:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
2 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
3 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
4 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
5 افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 خدا دست مارادونا را گرفت ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
7 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
8 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
9 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
10 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
11 با گیاهان دارویی خوابی راحت را تجربه کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت