بازرسی ویژه از اماکن عرضه‌ کننده افطاری/ غذاهای «خانگی» مجوز ندارند


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز برنامه ویژه بازدید از رستوران‌ها و اماکن عرضه‌کننده زولبیا و بامیه، آش و حلیم خبر داد و گفت: این بازدیدها به صورت روزانه از ساعت ۶ بعد از ظهر تا ۱۱ شب ادامه دارد.

به گزارش لقمه، احمدرضا فرسار گفت: تیم‌های بازرسی از اماکن تولید و عرضه مواد غذایی از یک روز مانده به ماه رمضان کار خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: برنامه ویژه بازدید از رستوران‌ها و اماکن عرضه‌کننده زولبیا و بامیه، آش و حلیم زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده است.

فرسار گفت: این بازدید به صورت روزانه از ساعت 6 بعد از ظهر تا 11 شب در قالب کار تیمی و همزمان، تمام منطقه تحت پوشش دانشگاه را پوشش می‌دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: به نظر می‌رسد فرهنگ بهداشتی مردم در زمینه مصرف مواد غذایی در چنین ایامی افزایش یافته و کمتر به برخوردهای شدید با این اماکن نیاز داریم.

وی به روزه داران توصیه کرد: از پرخوری در هنگام افطار و سحر پرهیز کرده و برای تأمین آب بدن مصرف میوه و سبزی را فراموش نکنند و غذاهایی که انرژی کافی دارند، مصرف کنند. همچنین به هنگام سحر مصرف سبزی، نان و پنیر را نیز در دستور غذایی خود قرار دهند.

فرسار گفت: همچنین به مردم توصیه می‌شود که اقلام غذایی خود را حتماً از مراکز مجاز تهیه کنند. از دستفروش‌ها خریداری نکنند و از اماکنی که تحت عنوان «غذای خانگی» به تولید و عرضه مواد غذایی اقدام می‌کنند غذا تهیه نکنند.

وی تصریح کرد: چرا که بر این مراکز نمی‌توانیم نظارت دقیق داشته باشیم، شناخت کافی از این مراکز تهیه غذای خانگی وجود ندارد و باید مردم از مراکز مجاز و مراکزی که پروانه کسب دارند اقلام خود را تهیه کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: با این وجود مردم با کوچکترین تردیدی نسبت به تهیه غذا در این مراکز به سامانه 1490 تماس بگیرند و کد پیگیری خود را دریافت کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4494 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۵ تير بازدید: 3316 ساعت: 8:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
3 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
4 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
5 افشای فعالیت های پشت پرده برند بزرگ تجاری غرب در محرمانه کولا از شبکه سحر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 خدا دست مارادونا را گرفت ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر
7 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
8 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
9 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
10 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
11 با گیاهان دارویی خوابی راحت را تجربه کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت