طرز تهیه خرما پلو؛ ویژه ضیافت‌های افطاری


خرما پلو؛ غذای محلی استان لرستان است که البته می توان آن را در زمان افطار و سحر نیز سرو کرد.

به گزارش لقمه، خرما یکی از مواد انرژی زا در ماه رمضان برای روزه داران است که از ضعف جسمانی جلوگیری می کند. به همین دلیل خرماپلو می تواند غذای مناسبی برای جلوگیری از ضعف در روزه داران باشد.

مواد لازم برای چهار نفر:

 برنج                   چهار پیمانه

 خرما                 500 گرم

رشته پلویی         250 گرم

 روغن                یك پیمانه

 آب                    پنج پیمانه

 گوشت چرخ‌كرده     500 گرم

 پیاز رنده شده متوسط    یك عدد

 نمك          8/1قاشق چایخوری

 كره           به میزان لازم


 طرز تهیه:

 آب را جوش آورده، بعد برنج را  به آن اضافه می‌كنیم تا بپزد. رشته را افزوده و بلافاصله آبكش كرده و دم می‌كنیم. گوشت چرخ‌كرده را در ظرفی دیگر با پیاز و كمی نمك ورز می‌دهیم و به شكل بیضی در می‌آوریم.

گوشت‌ها را با كمی روغن سرخ می‌كنیم و سپس در شكاف هر یك از خرماهایی كه قبلا هسته آنها را در آورده‌ایم یك عدد گوشت قرار داده و همراه با خرما در كمی كره تفت می‌دهیم. در پایان رشته پلوی دم كشیده را در ظرفی مناسب كشیده و خرماها را دورچین می‌نمائیم و برای تزئین نیز مقداری پیازداغ می‌ریزیم.

در صورت تمایل اندكی روغن روی خرما و پلوی حاضر شده می‌پاشیم.

نكـــته: می‌توان در هنگام دم كردن پلو از مقداری دارچین استفاده كرد.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 4519 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 7655 ساعت: 6:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
3 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
5 دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6 مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
7 بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
8 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
9 دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 پیشگیر از کم خونی با مصرف خرما ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.