مواد اولیه :پودرقند نصف پیمانهتخم مرغ یك عددآرد پنج پیمانهروغن جامد یك و نیم پیمانهمارمالاد زردآلو یا سیب و نمك به میزان لازمشیر و شربت غلیظ پیمانهوانیل قاشق چایخوری
طرز تهیه:روغن جامد و پودرقند را مخلوط كرده با همزن میزنیم تا سفیدرنگ و پوك شود و تخممرغ و وانیل را اضافه نموده و یك دقیقه میزنیم سپس شربت را افزوده و هم میزنیم. شیر را ریخته و بعد آرد و نمك رابا هم مخلوط میكنیم و از الك رد كرده و به مواد اضافه میكنیم اگر مواد شل بود كمی آرد میافزاییم.خمیر را داخل كیسه گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. بعد خمیر را باز كرده خمیر زیری را قالب ساده و خمیر رویی را قالب میانتهی میزنیم. سپس با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم.
بازگشت به صفحه نخست