طرز تهیه شیرینی مشهدی برای عید فطر


شیرین مشهدی از قدیم در اعیاد باستانی ایرانی و همچنین در عید فطر کاربرد داشته است.

مواد اولیه :

پودرقند نصف پیمانه
تخم‌ مرغ یك عدد
آرد پنج پیمانه
روغن جامد یك و نیم پیمانه
مارمالاد زردآلو یا سیب و نمك به میزان لازم
شیر و شربت غلیظ پیمانه
وانیل قاشق چایخوری


طرز تهیه:

روغن جامد و پودرقند را مخلوط كرده با همزن می‌زنیم تا سفیدرنگ و پوك شود و تخم‌مرغ و وانیل را اضافه نموده و یك دقیقه می‌زنیم سپس شربت را افزوده و هم می‌زنیم. شیر را ریخته و بعد آرد و نمك رابا هم مخلوط می‌كنیم و از الك رد كرده و به مواد اضافه می‌كنیم اگر مواد شل بود كمی آرد می‌افزاییم.
خمیر را داخل كیسه گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. بعد خمیر را باز كرده خمیر زیری را قالب ساده و خمیر رویی را قالب میان‌تهی می‌زنیم. سپس با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر می‌گذاریم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4627 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ مرداد بازدید: 8347 ساعت: 12:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
7 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
8 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
9 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
10 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

  همه‌ی خانگی‌ها قابل اعتماد نیستند خرید بادمجان‌های سرخ و بسته‌بندی شده کارخانه‌ای و ...

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت