مواد لازم برای شش تا هفت نفر: بلغور گندم یك پیمانه بلغور پخته (پتله) یك پیمانه نخود یك پیمانه سیر خرد شده یك بوته سبزی آش(تره، گشنیز و جعفری) 250 گرم اسفناج 750 گرم پیاز متوسط سه عدد كشك به میزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه:نخود، پتله و بلغور گندم را از شب قبل خیس میكنیم. پیازها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. سبزی آش را پاك كرده، شسته و خرد میكنیم. یك قاشق پیازداغ را به همراه كمی زردچوبه تفت میدهیم و نخود خیس خورده را به آن افزوده و مقداری آب روی آن میریزیم تا نخود پخته شود. در مورد پتله و بلغور هم همین كار را انجام میدهیم. در پایان سبزی آش، اسفناج خرد شده، نخود، سیر و گندم را با هم مخلوط كرده و حرارت را كم میكنیم، نمك و فلفل را هم اضافه میكنیم تا آش جا بیفتد. در صورت تمایل میتوان از آب گوشت یا عصاره گوشت استفاده كرد، چون آش خوشمزهتر شده و بهتر جا میافتد. در پایان آش را سرو و با كشك و نعنا داغ تزئین میكنیم.بازگشت به صفحه نخست