آش ماسـوآ؛ افطاری محلی به سبک بروجردی‌ها


آش ماسـوآ، غذای محلی شهرستان بروجرد است که در سفره افطاری این شهر نیز کاربرد دارد.

مواد لازم برای شش تا هفت نفر:

بلغور گندم یك پیمانه

بلغور پخته (پتله) یك پیمانه

نخود یك پیمانه

سیر خرد شده یك بوته

سبزی آش(تره، گشنیز و جعفری) 250 گرم

اسفناج 750 گرم

پیاز متوسط سه عدد

كشك به میزان لازم

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم



طرز تهیه:

نخود، پتله و بلغور گندم را از شب قبل خیس می‌كنیم. پیازها را خلالی خرد كرده و تفت می‌دهیم. سبزی آش را پاك كرده، شسته و خرد می‌كنیم.

یك قاشق پیازداغ را به همراه كمی زردچوبه تفت می‌دهیم و نخود خیس خورده را به آن افزوده و مقداری آب روی آن می‌ریزیم تا نخود پخته شود. در مورد پتله و بلغور هم همین كار را انجام می‌‌دهیم. در پایان سبزی آش، اسفناج خرد شده، نخود، سیر و گندم را با هم مخلوط كرده و حرارت را كم می‌كنیم، نمك و فلفل را هم اضافه می‌كنیم تا آش جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توان از آب گوشت یا عصاره گوشت استفاده كرد، چون آش خوشمزه‌تر شده و بهتر جا می‌افتد.

در پایان آش را سرو و با كشك و نعنا داغ تزئین می‌كنیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4644 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد بازدید: 3761 ساعت: 11:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت