کباب ترش محصول گیلان با دستور سرآشپز لقمه


کباب ترش که یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ.

لقمه: کباب ترش یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی که اگر به رستوران ها و غذاخوری های این استان و در برخی موارد استان مازندران وارد شوید، آن را می توانید بیابید، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ. این کباب با توجه به دستور پخت و مواد اولیه آن، در مناطق مختلف طعم های متفاوتی دارد، اما کیفیت و طعم آن، عموما در رستوران های شهر لاهیجان بهتر است.


مواد لازم
گوشت راسته گوسفندی یا فیله بدون استخوان            500 گرم
مغزگردو                                                            100 گرم
رب انار ترش                                                       2 قاشق غذاخوری
پیاز                                                                  1عدد
نمک و فلفل                                                       به میزان دلخواه
زعفران آب‌شده                                                   1 قاشق مربا خوری


طرز تهیه
در ابتدا گوشت را با پشت کارد و یا گوشتکوب دندانه‌دار کوبیده و آن را مانند دیگر کباب‌ها در مخلوط پیاز رنده شده و ماست قرار دهید. مغز گردو را آسیاب کرده و به مواد اضافه کنید. رب انار را با آب رقیق کرده و همراه با فلفل و زعفران آب شده به مواد افزوده و روی ظرف را پوشانده به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از این زمان، گوشت ها را کمی نمک زده و به سیخ بکشید و آنها را کباب کنید. اما می توانید آن را به مدت 45 دقیقه نیز داخل فر قرار دهید.





کد: 469 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۰ آبان بازدید: 13070 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


مریم

لقمه بسیار آموزنده پر محتواست
چیمن

درود بر شما،لقمه جذاب و اشتها برانگیزه.سبز باشید
مسی

برای کباب ترش سبزی محلی هم خوبه بریزیم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیاهی را در پایین آوردن میزان استروژن در مردان و درمان ناباروری موثر دانست و گفت: استفاده از مواد غذایی مانند لوبیا سبز، باقلا و سویا در درمان ناباروری مردان بسیار موثر است.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.