قیمت انواع شیرینی و آجیل در آستانه عید فطر


با نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه رمضان و برگزاری عید فطر مسلمانان به ویژه ایرانیان اقلامی مانند شیرینی، آجیل، خشکبار، میوه و گل مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش لقمه، بنا بر مشاهدات عینی خبرنگار ایسنا از واحدهای شیرینی فروشی در سطح شهر به طور کلی هر کیلو شیرینی دانمارکی 8000 تومان، شیرینی زبان 9000 تومان، کیک یزدی 7000 تومان، پای سیب 10 هزار تومان، شیرینی تر 12 هزار تومان و شیرینی ناپلئونی و لطیفه 10 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد. همچنین کیک‌ها بنا بر وزن و سفارش مشتری عرضه می‌شود.

از سوی دیگر در عیدها به ویژه عید فطر اقلام آجیل مورد مصرف قرار می‌گیرد. در این باره یکی از فروشندگان واحدهای صنفی آجیل در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت آجیل و خشکبار نسبت به چند ماه گذشته به ویژه اوایل اردیبهشت ماه تغییری نداشته است.

البته اظهارات این فروشنده متفاوت با اظهارات رییس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار است.

مصطفی احمدی، رئیس اتحادیه اعلام کرده است که قیمت اقلام مختلف آجیل به ویژه پسته حدود 10 هزار تومان کاهش یافته است که این کاهش قیمت به دلیل تقارن با ماه مبارک و گرمی هوا در فصل تابستان است.

بر این اساس قیمت هر کیلو آجیل چهار مغز خام 55 هزار تومان، آجیل چهار مغز گل‌پر 46 هزار تومان و آجیل چهار مغز گردی 46 هزار تومان است.

همچنین هر کیلو پسته کله قوچی 60 هزار تومان، پسته اکبری 58 هزار تومان و پسته احمدآقایی 52 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

در کنار پسته هر کیلو فندق خام بدون پوست 35 هزار تومان، فندق پوست‌دار به قیمت 24 هزار تومان، بادام ایرانی 47 هزار تومان ، بادام آمریکایی 45 هزار تومان، بادام هندی 50 تا 53 هزار تومان و بادام زمینی 21 هزار تومان عرضه می‌شود.

براین اساس در خانواده تخمه قیمت هر کیلو تخمه ژاپنی گل‌پر 17 هزار تومان، تخمه ژاپنی معمولی 17 هزار تومان، تخمه هندوانه 12 هزار تومان و تخمه کدو 21 هزار تومان عرضه می‌شود.

از دیگر اقلام آجیل و خشکبار می توان به گردو با قیمت کیلویی 58 هزار تومان، برگه هلو 10 هزار تومان، برگه زردآلو 15 هزار تومان، کشمش 12 هزار تومان و مویز 21 هزار تومان اشاره کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4739 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 3819 ساعت: 9:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.