کاهش ۳۰ درصدی قیمت نهاده و ۵۰۰ تومانی مرغ در بازار


در حالی محموله‌ نهاده دام و طیور از گمرک با تخصیص ارز از بانک مرکزی ترخیص و وارد بازار می‌شود که قیمت نهاده ۳۰ درصد و قیمت مرغ تا کیلویی ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، طی 48 ساعت گذشته دو محموله کشتی سویا با تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی ترخیص شده و قیمت نهاده‌ها در بازار تا 30 درصد کاهش یافته است.

قیمت هر کیلوگرم کنجاله سویا که پیش از این به 1700 تومان رسیده بود، به کیلویی 1300 تومان کاهش یافته است. همچنین قیمت ذرت از کیلویی 1050 تومان به 850 تومان رسیده است.

کاهش قیمت نهاده در بازار ، قیمت مرغ را نیز 500 تومان در هر کیلوگرم کاهش داده است.

مرغ که پیش از این به کیلویی 6 هزار و 700 تومان رسیده بود، به کیلویی 6200 تومان رسیده است.

پیش از این محموله‌های کشتی، نهاده وارداتی که گفته می‌شد 26 کشتی است از دو ماه پیش به دلیل عدم تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی ترخیص نمی‌شد.

بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای با تک نرخی کردن، ارز مرجع را به 2477 تومان تغییر داده بود و همین ارز را به واردکنندگان می‌داد، اما واردکنندگان اعلام می‌کردند، در صورت تخصیص ارز مرجع با نرخ جدید قیمت در بازار افزایش خواهد داشت.

وزارت صنعت، معدن و تجارت اخیراً اعلام کرده است، با تخصیص ارز مرجع 2477 تومان به واردکنندگان نهاده مابه‌التفاوت آن با ارز 1226 پرداخت خواهد شد.

از دو روز گذشته ترخیص محموله‌های نهاده و نیز کالاهای اساسی از گمرک آغاز شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4875 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2153 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
8 زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 وزارت جهاد با گرانفروشی مرغ شدیدا برخورد‌ می‌کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  میوه های غنی از کلسیم را بشناسید در دوران بارداری لازم است مواد غذایی سالم و مغذی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.