قیمت محصولات پروتئینی در میادین میوه/ مرغ کیلویی 6050 تومان


با تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی و ترخیص نهاده‌ها از بندر، قیمت مرغ طی چند روز گذشته سیر کاهشی داشته است و در میادین میوه به کیلویی 6050 تومان رسیده است.

به گزارش لقمه، طی چند روز گذشته با ترخیص محموله‌های نهاده وارداتی از بنادر جنوب کشور و کاهش 30 درصدی خوراک دام و طیور در بازار، قیمت مرغ نیز سیر کاهشی پیدا کرده و در بازار با 500 تومان کاهش در هر کیلو به 6200 تومان و در میادین میوه نیز به کیلویی 6050 تومان رسیده است.

ترخیص تدریجی خوراک دام و طیور از بنادر ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود طی چند روز آینده قیمت آن همچنان کاهش یافته و قیمت مرغ که تا 70 درصد وابسته به نهاده است، کاهش بیشتری داشته باشد.

*قیمت محصولات پروتئینی در میادین میوه

گزارش میدانی خبرنگار فارس حاکی است، قیمت مرغ کیسه‌ای در میدان میوه و تره‌بار 6050 تومان ، گوشت گوساله و گوسفندی 24700 تومان، تخم‌مرغ بسته 6 عددی 1800 تومان، سنگدان مرغ 5000 تومان، جگر مرغ 4700 تومان، دل مرغ پاک کرده 7150 تومان، ماهی کپور پرورشی به وزن یک و نیم کیلوگرم 8500 تومان و ماهی قزل‌آلای رنگین کمان 400 گرم کیلویی 8200 تومان عرضه می‌شود.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4909 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ مرداد بازدید: 2453 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  اختلالات خوردن کدامند پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته‌ای از اختلال...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
تقویت استخوان‌ها به كمك موز میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوه‌ای مطلوب برای تمام گروه‌های سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.