روغن زیتون رودبارک غیراستاندارد است


اداره کل استاندارد استان اصفهان، روغن زیتون بی‌بو با نام تجاری رودبارک را فاقد پروانه استاندارد و بسیار پایین‌تر از حد استاندارد ملی اعلام کرد.

به گزارش لقمه به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، بر اساس گزارش، بازرسان استاندارد‌ در فرآیند نظارت و کنترل بازار مصرف محصولات تولیدی، متوجه تقلبی بودن محصول روغن زیتون خوراکی با نام تجاری رودبارک شدند که پس از بررسی‌های صورت گرفته و آزمایشات لازم بر روی آن، مشخص شده که علاوه بر تولید بدون اخذ پروانه استاندارد و جعل نشان استاندارد بر روی بسته‌بندی محصول، کیفیت روغن تولید شده نیز بسیار پایین‌تر از حد استانداردهای مربوطه است.

بر همین اساس روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان در راستای اجرای ماده 9 قانون سازمان ملی استاندارد ایران، ضمن اعلام تقلبی بودن این محصول و غیراستاندارد خواندن آن به همشهریان تاکید کرد در هنگام خرید کلیه محصولات مشمول استانداردهای اجباری، به نام و نشان استاندارد درج شده بر روی بسته‌بندی آن دقت کرده و در این مورد نیز از خرید و مصرف روغن زیتون بی‌بو با نام رودبارک جداً خودداری کنید.





بازگشت به صفحه نخست




کد: 4931 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور بازدید: 2686 ساعت: 8:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
8 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
عسل، مانع ریزش مو عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.