چگونه از غذاهای دریایی نگهداری کنیم؟


غذاهای دریایی بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم به حساب می‌آیند اما نکته مهم در مورد این منابع غذایی مفید، نحوه صحیح نگهداری از آنها است.

به گزارش لقمه، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای نگهداری بهتر و سالم‌تر این نوع مواد خوراکی توصیه‌های مهمی ارائه کرده که به شرح زیر است:

- تمام انواع غذاهای دریایی پخته شده از نوع خام آن باید کاملا جدا نگهداری شوند. همچنین توجه کنید که حتی قبل از خریداری کردن غذاهای دریایی، نوع خام و پخته آن نیز باید در فروشگاه در قفسه‌های جداگانه نگهداری شده باشند.

- حداقل 20 ثانیه قبل و بعد از تماس با غذاهایی دریایی، دست‌های را با آب و صابون شست‌وشو دهید.

- تمامی ظروف و سطوحی از آشپزخانه که با غذاهای دریایی خام تماس داشته‌اند باید به طور کامل شسته شوند.

به گزارش هلث دی نیوز، همچنین غذاهای دریایی حتما باید پس از خریداری شدن بلافاصله داخل فریزر، منجمد شوند و سپس در فاصله دو روز پس از خریداری، مورد مصرف قرار گیرند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5076 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 3042 ساعت: 2:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
6 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
7 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
8 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت