به گزارش لقمه، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای نگهداری بهتر و سالمتر این نوع مواد خوراکی توصیههای مهمی ارائه کرده که به شرح زیر است: - تمام انواع غذاهای دریایی پخته شده از نوع خام آن باید کاملا جدا نگهداری شوند. همچنین توجه کنید که حتی قبل از خریداری کردن غذاهای دریایی، نوع خام و پخته آن نیز باید در فروشگاه در قفسههای جداگانه نگهداری شده باشند. - حداقل 20 ثانیه قبل و بعد از تماس با غذاهایی دریایی، دستهای را با آب و صابون شستوشو دهید. - تمامی ظروف و سطوحی از آشپزخانه که با غذاهای دریایی خام تماس داشتهاند باید به طور کامل شسته شوند. به گزارش هلث دی نیوز، همچنین غذاهای دریایی حتما باید پس از خریداری شدن بلافاصله داخل فریزر، منجمد شوند و سپس در فاصله دو روز پس از خریداری، مورد مصرف قرار گیرند. بازگشت به صفحه نخست