طرز تهیه پاستا در خانه


پاستای خشک و آماده را در همه سوپرمارکت‌ها و فروشگاه ها می توان پیدا کرد، اما شما می توانید در منزل آن را تهیه کنید.

به گزارش لقمه،  امروزه انواع و اقسام مدل ها در برندهای مختلف و طعم های متفاوت عرضه می شوند و آدم فرصت نمی کند همه آنها را امتحان و بهترینشان را خریداری کند. اما ماده اصلی این غذای محبوب ایتالیایی که بیشتر کودکان عاشق آن هستند را می توانید خودتان به راحتی در خانه تهیه کنید.

 

مواد لازم

•    2 پیمانه آرد کامل
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    دو عدد زرده تخم مرغ و یک عدد تخم مرغ کامل
•    1/3 پیمانه آب
•    یک قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن گیاهی
•    آرد کامل




ابتدا در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، تخم مرغ ها، آب و روغن را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. با قاشق وسط آرد یک گودی ایجاد و مخلوط تخم مرغ را وسط آرد بریزید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. بهتر است با چنگال این کار را انجام دهید تا آرد و تخم مرغ به خوبی با هم مخلوط شوند. توجه داشته باشید خمیر در این مرحله کمی چسبناک است اما مشکلی نیست زیرا در روند ورز دادن این چسبندگی از میان خواهد رفت.


در این مرحله باید خمیر را از کاسه بیرون بیاورید و به خوبی در دستان خود ورز دهید. برای اینکه خمیر به دستان شما و سطح میز نچسبد بهتر است مدام آرد پاشی کنید. البته آرد زیاد موجب سفت شدن خمیر می شود. بنابراین مراقب باشید. 10 دقیقه ورز کافی است.


پس از اینکه خوب خمیر را ورز دادید و به لطافت و نرمی موردنظر رسید و هنوز کمی چسبناک بود، آن را به شکل توپ در بیاورید و داخل یک کیسه پلاستیکی استراحت دهید. خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.





در این مرحله باید خمیر را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید و بخش باریک تر آن را داخل دستگاه برش پاستا بگذارید. یا می توانید توپ پاستا را به چهار قسمت تقسیم و آنها را با وردنه باز کنید تا 4 مستطیل باریک به دست بیاید. زیر و روی خمیر را آرد بپاشید و آنها را بدون پوشش به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.



برای تهیه پاستا می توانید از دستگاه پاستاسازی دستی هم استفاده کنید که در بیشتر فروشگاه های وسایل خانگی و آشپزی موجود است خمیر را داخل دستگاه بگذارید و با دستگیره آن را به سمت بیرون هدایت کنید. این دستگاه در واقع همچون وردنه عمل می کند و شاید در نانوایی های لواش نمونه بزرگ تر آن را دیده باشید. باید خمیر را تا حد امکان نازک کنید.



این خمیر بیشتر برای تهیه لازانیا یا راویولی مناسب است. اما می توانید آنرا به اندازه دلخواه برش بزنید و ماکارونی نواری از آن تهیه کنید. برای اینکه نوارها به هم نچسبند، آرد سمولینا میان آن بپاشید. سپس روی آنها را بپوشانید و نگهدارید. یا می توانید همان روز هم آنها را بپزید و از طعم تازگی پاستا لذت ببرید.



یا به این صورت

یا مستطیل ها را رول کنید و از عرض آنها را برش بزنید تا نوارهای باریکی به دست بیاید. در این مرحله می توانید خمیرها را بلافاصله بپزید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5152 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 5298 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.