به گزارش لقمه، پیش از سال ۱۸۷۰ میلادی غذاهای کم فیبر گیاهی در اروپا گران قیمت و دسترسی به آن سخت بود و تنها ثروتمندان می توانستند چاق شوند و چاقی نشان دهنده رفاه اقتصادی بود.غذای مردم عادی اغلب شامل سبزی، غلات و حبوبات بود که به صورت تصفیه نشده و طبیعی همراه سلولزهای خشن گیاهی و فیبرهای آن مصرف می شد.
این غذاها به علت طبیعی بودن افراد را از خطر چاقی حفظ می کرد. اضافه وزن مشهودترین نشانه یک رژیم غذایی نادرست است. تحقیقات نشان می دهد که در ۹۰درصد موارد، اضافه وزن بر اثر وجود اختلال در سوخت و ساز کربوهیدرات ها ایجاد می شود. علت ایجادچاقی اختلال در سوخت و ساز کربوهیدرات ها (مواد قندی و شیرین) است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :روزنامه خراسان