غذاهای تند و ادویه‌دار لک‌های پوستی را افزایش می‌دهد


یک کارشناس تغذیه گفت: کمبود برخی ویتامین‌ها مانند آ و ب موجب بروز لکه‌های پوستی می‌شود اما نوع لکه‌های ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین‌ها متفاوت است.

به گزارش لقمه، بهنام گشتی زاده با اشاره به اینکه علت اصلی ایجاد لکه‌های تیره رنگ بر پوست ناشی از مشکلات کبدی است، اظهار کرد: تغذیه نادرست در ایجاد مشکلات کبدی نقش مهمی دارد.

وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای تند و ادویه دار احتمال ایجاد لک‌های پوستی را افزایش می‌دهد،‌ اضافه کرد: در برخی افراد مصرف غذاهای ادویه دار و تند عامل ایجاد مشکلات کبدی است و توصیه می‌شود مصرف این غذاها در رژیم غذایی کاهش یابد.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در جلوگیری از بروز انواع بیمارهای گفت: به غیر از بیماری‌های که ناشی از مشکلات ارثی و ژنتیکی است تغذیه نادرست را می‌توان عامل بسیاری از بیماری‌ها عنوان کرد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه رابطه ایجاد برخی از لکه‌های پوستی و تغذیه نادرست به لحاظ علمی اثبات شده است،‌ تصریح کرد: کمبود برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین آ و ب نیز موجب ایجاد این لکه‌ها می‌شود اما نوع لکه های پوستی ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین‌ها متفاوت است.

گشتی زاده با اشاره به لزوم گنجاندن سبزیجات و میوه در وعده‌های غذایی گفت: هویج منبع غنی از ویتامین آ است هم چنین با مصرف انواع کلم و یا هلو می‌توان لکه های پوستی که به دلیل کمبود ویتامین‌های ایجاد شده را درمان کرد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5208 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور بازدید: 2605 ساعت: 12:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
9 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت