آیا ظروف یکبار مصرف گیاهی خوراکی هستند؟


در حال حاضر در دنیا ضایعات ظروف یکبار مصرف گیاهی را آسیاب کرده و برای خوراک دام استفاده می کنند اما...

لقمه: امیدرضا هاشمی، بنیانگذار فرمول ظروف یکبار مصرف گیاهی در خصوص استفاده از این ظروف گفت: ظروف بسته بندی یا یکبار مصرف با ایده کاهش آلودگی ها و افزایش بهداشت عمومی وارد دنیای مصرف در تمام کشور ها شد. به این دلیل که شستشوی ظروف به درستی انجام نمی شد استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی آغاز شد.

هاشمی افزود: در دهه 90 و آغاز سال 2000 ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از دو جنبه زیست محیطی و بهداشتی معضلات جدیدی را ایجاد کرد و با توسعه زندگی های ماشینی در جوامع توسعه یافته و در حال توسعه استفاده از این ظروف رشد سریعی یافت اما چون این ظروف از مواد نفتی تولید می شود، ضایعات آن معضلات زیادی را برای محیط زیست ایجاد کرد.

بنیانگذار فرمول ظروف یکبار مصرف گیاهی در ایران اظهار داشت: این ظروف یکبار مصرف پلاستیکی وقتی در داخل خاک دفن می شوند، بین 300 تا 500 سال ماندگاری دارند. کسانی که سالها در معرض استفاده از این ظروف بوده اند، مواد مضر در بافت چربی آنها که حافظ سیستم ایمنی بدن است تجمع یافته و مشکلات عدیده ای را از جمله انواع سرطان ها به وجود آورده است.

هاشمی در ادامه گفت: امروزه انجمن بین المللی سرطان در دنیا استفاده از مواد پلی استایرن، رده سه سرطانزایی را به رده دو سرطانزایی انتقال داده اند. پس از آن به فکر جایگزین کردن این مواد افتادند و از منابع طبیعی مثل ذرت، سیب زمینی، گندم پلیمرهای طبیعی استفاده کردند که اولین بار در آمریکا و پس از آن سه کشور دیگر اروپایی اقدام به جایگزینی آن کردند.

وی افزود: در سال 1384 ایران اولین کشوری بود که پلیمرهای گیاهی را سنتز کرد و به تولید انبوه صنعتی رساند.

هاشمی در خصوص ظروف گیاهی گفت: این ظروف از نظر جنسی با پلاستیک قابل تشخیص است، به مواد سلولزی شباهت دارد و بوی ملایم ذرت از آن استشمام می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ظروف یکبار مصرف محدودیت دمایی دارد، همچنان که وزارت بهداشت و درمان کاربرد ظروف پلاستیکی را برای کاربردهای حرارتی و دمایی ممنوع کرده است و توصیه کرده، مواد غذایی و نوشیدنی های با دمای بالای ۶۵ درجه سانتی گراد را در آن قرار ندهند و همچنین به دلیل تغییر شکل دادن در مایکروفر هم نباید استفاده شود.

هاشمی در خصوص فواید ظروف یکبار مصرف گیاهی گفت: ظروف گیاهی پایه طبیعی دارند و هیچ مشکلی در مقابل حرارت، نور آفتاب و یخ زدگی ندارند.

وی در پایان درباره خوردن این ظروف گفت: در حال حاضر در دنیا ضایعات ظروف یکبار مصرف گیاهی را آسیاب کرده و برای خوراک دام استفاده می کنند اما خود این ظروف کاربردهای بسته بندی دارند.


نقل از :ایصدا

کد: 530 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۹ آذر بازدید: 5997 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
6 توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمی‌شناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.