خرما مشتری ندارد/ درخواست کمک از وزیر کشاورزی


دبیر انجمن خرما گفت: خرمای زاهدی استان فارس که سال گذشته کیلویی 3500 تومان خرید و فروش می‌شد امسال به دلیل فعال نبودن صنایع خرما، این محصول را کیلویی 2000 تومان هم از نخلدار نمی‌خرند.

به گزارش لقمه، علی‌اصغر موسوی اظهار کرد:‌ کارخانه‌های فرآوری و بسته‌بندی خرما با مشکل کمبود نقدینگی و اعتبار مواجه شده‌اند این درحالی است که سال‌های گذشته اعتباری برای فعال‌سازی این کارخانه‌ها در نظر گرفته می‌شد.

وی افزود: ستاد خرما سالانه اعتباری بالغ بر 200 میلیارد تومان برای فعال‌سازی صنایع خرما از محل منابع هدایت شده بانکی وزارت تجارت در نظر گرفته بود اما طی سه سال اخیر این اعتبار پرداخت نشده است.

دبیر انجمن خرما ادامه داد:‌ دولت به جای این که منتظر بماند تا بازار خرما آن قدر وخیم شود که مجبور به خرید تضمینی این محصول باشد با اختصاص این اعتبار که پیش از این در ستاد خرما تصویب شده بود، کارخانه‌های خرما را در سراسر کشور فعال کند تا بازار این محصول بیش از این با بحران مواجه نشود.

موسوی گفت: انجمن خرما نامه‌ای مبنی بر مشکلات نخلداران به وزیر جهاد کشاورزی ارسال کرده تا این وزارتخانه به عنوان متولی تولید به کمک نخلداران بیاید تا محصول روی دستشان نماند اما تاکنون خبری از پاسخ این نامه نشده و اقدامی در جهت کمک به تولیدکنندگان صورت نگرفته است.

درحالیکه ایران دومین تولیدکننده خرما در جهان بود به دلیل ثابت ماندن میزان تولید طی سال‌های اخیر و روند افزایشی تولید این محصول در کشورهای رقیب، اکنون در جایگاه سوم تولید این محصول صادراتی قرار گرفته است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5429 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 3202 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
کلم‌پیچ سرشار از فواید سلامتی کلم‌پیچ ازجمله سبزیجات محبوب در سراسر دنیاست که غنی از موادمغذی بوده، طعمی عالی دارد و سرشار از فواید مختلف برای سلامتی است.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.