آشنایی با روش تهیه ماکارونی پنیری فنجانی


لقمه: ماکارونی پنیری فنجانی را برای کودکتان تهیه کرده و هنگام بازگشت از مدرسه به او بدهید.

مواد لازم برای 12 عدد:

کره بدون نمک: نصف پیمانه به علاوه مقداری برای چرب کردن

آرد: یک چهارم پیمانه به علاوه مقداری برای پاشیدن

ماکارونی فرم‌دار:‌450 گرم

شیر: 5 پیمانه

پنیر رنده شده چدار: 700 گرم

پنیر پارمسان: سه چهارم پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل: نصف قاشق چای‌خوری

کره بدون نمک: 4 قاشق غذاخوری؛ ذوب شود

پودر سوخاری: نصف پیمانه

طرز تهیه:

1- فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون 12 قالب استاندارد کیک فنجانی را چرب کنید و روی آن، کمی آرد بپاشید و اگر آرد اضافی ریختید آن را تکان داده تا بیرون بریزند.

2- درون قابلمه‌ای تا حد سه چهارم آن آب ریخته و روی حرارت زیاد آن را جوش آورید سپس ماکارونی را درون آب ریخته و حدود 7- 6 دقیقه آن را بجوشانید تا نرم شود.

3- وقتی ماکارونی نرم شد آن را درون آبکش ریخته و آب آن را تا حد یک پیمانه مانده به انتهای آن از آبکش رد کنید. یک پیمانه آب مانده از ماکارونی را با ماکارونی کنار بگذارید.

4- کره را درون قابلمه‌ای روی حرارت کم ذوب کرده سپس آرد را به آن اضافه کرده و مخلوط را حدود 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا رنگ آن تیره شود.

5- در حالیکه مخلوط را مرتب هم می‌زنید شیر را به آرامی به آن اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد سپس شعله را کم کرده و بگذارید مخلوط با حرارت کم بجوشد. هرچند وقت یک بار مخلوط را هم زده و حدود 5- 3 دقیقه صبر کنید تا سس، غلیظ شود.

6- پنیرها ( فقط نصف پیمانه از پنیر پارمسان) را همراه با نمک و فلفل به سس اضافه کرده و تا زمانی که پنیرها ذوب شوند و سس نرم و روان شود آن‌ها را هم بزنید. ماکارونی را به سس اضافه کرده و آن‌ها را کاملا با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید تا ماکارونی گرم بماند.

7- برای رویه ماکارونی: درون کاسه کوچکی، کره، یک چهارم باقی‌مانده پنیر پارمسان، پودر سوخاری و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

8- درون هرکدام از قالب‌ها را تا لبه از مخلوط ماکارونی پر کنید و رویه آماده شده را به طور یکنواخت بر روی هر کدام از قالب‌ها پخش کنید.قالب‌ها را درون فر حدود 20- 15 دقیقه حرارت داده تا رویه آن‌ها قهوه‌ای - طلایی رنگ شده و سس آن‌ها حباب‌دار شود. قالب‌های حاوی ماکارونی را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شوند.

سپس ماکارونی‌ها را که هنوز در قالب خود قرار دارند به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا شکل بگیرند.

9- با استفاده از یک چاقوی تیز و کوچک، ماکارونی‌ها را از فالب بیرون آورید و دوباره آن‌ها را درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 5 دقیقه گرم کرده و میل کنید.

شهره فرجی


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 547 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۶ آذر بازدید: 5088 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
4 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
5 یارانه دولتی که توسط ماکارونی به جیب خارجی ها ریخته می شود! ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
6 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
8 چرا شکر و ماکارونی گران شد؟ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
9 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.