آشنایی با ۶ خوردنی زمستانی برای کاهش وزن


امروزه موضوع کاهش وزن و کمک‌ گرفتن از موثرترین راهکارها برای سوزاندن چربی‌های اضافی بدن به یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری از مردم جهان تبدیل شده است.

به گزارش لقمه، گاهی اوقات برخی افراد برای کم کردن وزن خود به روش‌هایی متوسل می‌شوند که این روش‌ها می‌توانند عوارض جانبی منفی بر سلامت بدن داشته باشند اما انتخاب رژیم غذایی مناسب و سرشار از سبزیجات تازه مناسب‌ترین و کارآمدترین راهکار برای رهایی از اضافه وزن به ویژه در فصل زمستان است.

متخصصان تغذیه و سلامت در این مقاله که در روزنامه تایمزآوایندیا منتشر شده شش نمونه از سبزیجاتی را که به دلیل انرژی‌زا بودن، مصرف آنها در فصل سرما بسیار توصیه می‌شود و در عین حال برای کاهش وزن نیز مفید هستند، معرفی کرده‌اند که عبارتند از:

- هویج: در طول فصل زمستان هویج را جایگزین گوشت در وعده‌های غذایی‌تان کنید زیرا به کاهش دریافت کالری بدن کمک می‌کند.

- ترب: این گیاه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر خوراکی و آب است که با خوردن آن احساس سیری ایجاد می‌شود و میل به خوردن خوراکی‌های ناسالم کاهش می‌یابد.

- پیاز: پیاز به دلیل دارا بودن ماده معدنی کروم تاثیر سودمندی بر کاهش وزن دارد. کروم ماده معدنی است که به سلول‌ها کمک می‌کند تا به انسولین واکنش نشان دهند و سطح گلوکز خون را کنترل کنند.

- تره فرنگی: تره فرنگی حاوی املاح معدنی چون آهن و کلسیم است که به کاهش چربی شکمی کمک می‌کنند.

- سیب زمینی: اگرچه بیشتر افراد تصور می‌کنند سیب‌زمینی موجب افزایش وزن می‌شود، این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن فیبرهای محلول و غیرمحلول میزان کلسترول بد خون را تحت کنترل نگه می‌دارد.

- اسفناج: اسفناج نسبت به دیگر سبزیجات سبزرنگ از حجم زیادی فیبر خوراکی برخوردار است. همچنین به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ها به افزایش سطح انرژی بدن در روزهای سرد زمستان کمک می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5483 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 2637 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
9 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
11 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.