مواد اولیه: مرغ چهار تكه غوره یك پیمانه پیازداغ نصف پیمانه پیاز كوچك یك عدد نمك، فلفل و زردچوبه یك قاشق غذاخوری كره 100 گرم زعفران آبشده سه قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری سیر خلالشده هفت حبه شكر در صورت تمایل به میزان لازم طرز تهیه: تكههای مرغ را با یك عدد پیاز، سه حبه سیر و نصف كره تفت داده سپس نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و به آن آب افزوده میگذاریم تا بپزد. در مرحله آخر پخت زعفرانآبشده را میافزاییم. جداگانه غورهها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلالشده و كره تفت میدهیم و یك قاشق رب گوجهفرنگی به مواد اضافه میكنیم. آن را با یك لیوان آب مرغ میپزیم تا آب آن كاملا تبخیر شود. هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه میكنیم. در صورت تمایل میتوان از بادنجان سرخشده و شكر نیز در این غذا استفاده كرد. نكتـه: بسته به ذائقه میتوانید یك قاشق زیره، نصف قاشق چایخوری پودر هل، یك قاشق مرباخوری زنجبیل و نصف قاشق چایخوری زعفران و یك قاشق مرباخوری پودر گلسرخ را مخلوط كرده و از تركیب آن به مقدار نصف قاشق مرباخوری به خورش بیفزایید.بازگشت به صفحه نخست