طرز تهیه خورش مرغ و غوره


خورش مرغ با غوره غذای محلی استان مازنـدران است و طعم و مزه جدیدی دارد که بد نیست آن را امتحان کنید.

مواد اولیه:

مرغ چهار تكه
غوره یك پیمانه
پیازداغ نصف پیمانه
پیاز كوچك یك عدد
نمك، فلفل و زردچوبه یك قاشق غذاخوری
كره 100 گرم
زعفران آب‌شده سه قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی یك قاشق غذاخوری
سیر خلال‌شده هفت حبه
شكر در صورت تمایل به میزان لازم



طرز تهیه:

تكه‌های مرغ را با یك عدد پیاز، سه حبه سیر و نصف كره تفت داده سپس نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و به آن آب افزوده می‌گذاریم تا بپزد. در مرحله آخر پخت زعفران‌آب‌شده را می‌افزاییم. جداگانه غوره‌ها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلال‌شده و كره تفت می‌دهیم و یك قاشق رب گوجه‌فرنگی به مواد اضافه می‌كنیم. آن را با یك لیوان آب مرغ می‌پزیم تا آب آن كاملا تبخیر شود. هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه می‌كنیم. در صورت تمایل می‌توان از بادنجان سرخ‌شده و شكر نیز در این غذا استفاده كرد.


نكتـه:
بسته به ذائقه می‌توانید یك قاشق زیره، نصف قاشق چایخوری پودر هل، یك قاشق مرباخوری زنجبیل و نصف قاشق چایخوری زعفران و یك قاشق مرباخوری پودر گل‌سرخ را مخلوط كرده و از تركیب آن به مقدار نصف قاشق مرباخوری به خورش بیفزایید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5718 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۹ آذر بازدید: 7129 ساعت: 4:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۸ بهمن
2 سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها ۱۳۹۵ شنبه ۶ آذر
3 آیا گوجه فرنگی کبابی ضرر دارد!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
4 رنگ‌های سلامت در سبد بهاری ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
5 برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي
6 لاغری گیاهی به سبک بازیگران سینما ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
7 علل حساسیت غذایی چیست ؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱ مهر
8 بازار 600 میلیارد تومانی مكمل‌ها در سال 91 ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور
9 آیا واقعا برای هضم آدامس، 7 سال زمان لازم است؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
10 دستور تهیه خورش زرشک؛ غذای كردی ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چهار مکمل برای داشتن خواب طبیعی و راحت خواب راحتی ندارید؟ پزشکان معتقدند باید علت نداشتن خواب راحت را در سبک زندگی - مصرف بیش از اندازه کافئین، ورزش نکردن، کار شبانه و تماشای تلویزیون پس از رفتن به رختخواب - افراد جست و جو کرد.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.