دستور تهیه خورش زرشک؛ غذای كردی


اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید حتما این خورش را درست کنید.

مواد اولیه:

گوشت گوسفندی 750 گرم
زرشك 250 گرم
لپه نصف پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و روغن به میزان لازم



طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتی‌متر خرد كرده و به همراه پیاز، نمك و فلفل در روغن تفت می‌دهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت می‌دهیم زرشك شسته شده را هم به گوشت می‌افزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را كم می‌كنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه پلو سرو می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5005 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور بازدید: 4309 ساعت: 9:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
4 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
5 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
6 خوراکی هایی برای افزایش انرژی در فصل‌های سرد سال ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
7 راز های تامین ویتامین D در پاییز و زمستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
9 لکه های پوستی را این گونه درمان کنید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
10 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت