مواد اولیه: گوشت گوسفندی 750 گرم زرشك 250 گرم لپه نصف پیمانه پیازداغ چهار قاشق غذاخوری نمك و فلفل و روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتیمتر خرد كرده و به همراه پیاز، نمك و فلفل در روغن تفت میدهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت میدهیم زرشك شسته شده را هم به گوشت میافزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را كم میكنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه پلو سرو میكنیم.بازگشت به صفحه نخست