وزارت بهداشت سوسیس و کالباس نخوردن رئیس سازمان غذا و دارو را تکذیب کرد


خبرگزاری فارس خبری مبنی بر تولید سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تولید می شود منتشر کرده بود که در آن رئیس سازمان غذا و دارو گفته بود حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآورده‌ها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم.

لقمه: در پاسخ به مندرجات کذب بعضی از خبرگزاری ها و روزنامه جام جم مورخ 28/9/90 در خصوص مصرف محصولات پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس که باعث تشویش اذهان عمومی گردیده توضیحات زیر به استحضار می رسد:

1-در تاریخ های ذکر شده، رئیس سازمان هیچ مصاحبه ای نکرده اند.

2-فرآورده های پروتئینی همانند سوسیس و کالباس تولید شده در صنایع غذایی و کارخانه های تحت نظارت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و دارای پروانه ساخت ایمن و سالم می باشند و سازمان علاوه بر نظارت بر تولید در سطح عرضه نیز نظارت مستمر دارد. از جمله آن می توان به طرح PMS سازمان غذا و دارو و بازرسی های بازرسان وزارت بازرگانی اشاره نمود که محصولات پروتئینی نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

3-استفاده از MDM (گوشت جداسازی شده به روش مکانیکی از استخوان) در شرایط بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی، مورد تائید کلیه سازمان های بهداشتی دنیا از جمله ایران می باشد.
4-استفاده بیش از اندازه و خارج از توصیه متخصصین تغذیه از سوسیس و کالباس، همانند سایر مواد غذایی را هیچ کس توصیه نمی کند.

5-با توجه به الگوی شهری و ماشینی و گسترش بیماری های غیرواگیر همانند قلبی و عروقی، دیابت و ... کلیه متخصصان استفاده از فست فودها را محدود یا توصیه نمی نمایند.

6-کلیه مردم و شهروندان عزیز باید در هنگام خرید محصولات غذایی به پروانه و مجوزهای بهداشتی سازمان غذا و دارو دقت نموده و از مصرف محصولات غذایی متفرقه و مجهول که معمولا در کارگاه های غیرمجاز تولید می شوند پرهیز نمایند.

دکتر سعداله پرویزی/ مدیر کل دفتر رئیس سازمان غذا و دارو و روابط عمومی

گفتنی است چندی پیش خبرگزاری فارس خبری مبنی بر تولید سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تولید می شود منتشر کرده بود که در آن رئیس سازمان غذا و دارو گفته بود حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآورده‌ها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمی‌زنم.

 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 585 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 4695 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت