شیرینی‌های کریسمس/ سوئد: ویفرهای زنجبیلی


این شیرینی بیشتر به بیسکوئیت شبیه است. این شیرینی کلاسیک سوئدی بسیار پرادویه، نرم و باریک است. در طول تعطیلات سال نو از این شیرینی برای تزئین درخت کریسمس نیز استفاده می شود و آن را در شکل های مختلف همچون قلب یا حیوانات درست می کنند.

به گزارش لقمه، البته این شیرینی مراسمی هم دارد و آن اینکه باید آن را کف دست خود بگذارید، آرزو کنید و سپس به وسط کوکی ضربه بزنید. اگر کوکی به سه تکه تقسیم شد یعنی شما به آرزوی خود خواهید رسید.

• تعداد: 60 عدد
• زمان پخت: 20 دقیقه



مواد لازم

• 1 3/4 پیمانه آرد کامل
• یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
• 6 قاشق غذاخوری کره آب شده
• 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
• 1/3 پیمانه شربت
• یک عدد تخم‌مرغ بزرگ
• یک قاشق چایخوری وانیل
• شکر



طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط آرد، پودر زنجبیل، پودر دارچین، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین، نمک و پودر میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. شکر و کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. شربت قند، زرده تخم مرغ و وانیل را به آنها اضافه کنید. سپس به تدریج مواد خشک را به آنها اضافه کنید و با سرعت پایین همزن برقی، هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنند. با کاردک مواد را هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شوند.

3. خمیر را با وردنه تا حد امکان نازک کنید و سپس روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید. خمیر را از یخچال خارج کنید و با قالب گرد آنها را برش دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.

5. شیرینی ها را 11 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. آنها را از فر خارج کنید. روی آنها شکر بریزید و سرو کنید. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5923 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ دي بازدید: 4131 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
7 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
8 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
9 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
10 قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
11 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.