مواد لازم • 700 گرم گوشت گوساله • 100 گرم بادام خلال شده • 1 عدد پیاز متوسط • لیمو عمانی • 1/3 پیمانه زرشک سیاه • زعفران و نمک • 2 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی طرز تهیه 1. خلال بادام را یک ساعت قبل در آب خیس کنید. 2. در این فاصله، گوشت را ریز کنید. پیازها را نیز ریز خرد کنید و در کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت ها را اضافه کنید و تا زمانی تفت دهید که رنگ گوشت ها تغییر کنند. در این مرحله باید زعفران دمکرده، سه پیمانه آب و خلال بادام را به مخلوط اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید به حالت نیمجوش پخته شوند. 3. زرشک و رب گوجه فرنگی را به طور جداگانه با کمی روغن تفت دهید و به همراه کمی لیمو عمانی در 15 دقیقه نهایی پخت خورشت، به آن اضافه کنید. بازگشت به صفحه نخست