ایران در تولید عسل دارای رتبه هشتم جهانی است


معاون تولیدات دامی وزارت جهاکشاورزی گفت: ایران با تولید 74 هزار و 577 تن عسل در جایگاه هشتم جهان قرار دارد.

به گزارش لقمه، دکترحسن رکنی، در هشتمین سمینار پژوهشی زنبور عسل کشور افزود: در سال 2012 تعداد کلونی‌های زنبور عسل در جهان 75 میلیون کلونی بود که تولید عسل از این تعداد کلونی 650 هزار تن بوده است.

وی که در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در کرج سخن می‌گفت ادامه داد: متوسط تولید عسل از هر کلونی در جهان 21 کیلو است و سرانه مصرف آن 225 گرم است.

رکنی خاطرنشان کرد: کشورهایی نظیر چین، ترکیه و اکراین عمده‌ترین کشورهای تولیدکننده عسل در جهان هستند که در این میان کشور ما با تولید 74 هزار و 577 تن عسل در سال جاری در جایگاه هشتم جهان قرار دارد.

وی ادامه داد: باتوجه اینکه در ایران بیش از شش میلیون و 300 هزارکلونی زنبورعسل مدرن وجود دارد به لحاظ تعداد کندو در رتبه چهارم جهان قرار دارد. همچنین در سال 92 تعداد 73 هزار و 535 نفر زنبوردار در کشور آمارگیری شدند که در کنار آنها 206 تعاونی زنبوداری و 20 اتحادیه زنبورداری استانی نیز فعال بودند.

رکنی با بیان اینکه سرانه تولید عسل در کشور 967 گرم و سرانه مصرف آن 926 گرم است، افزود: در سال 92 حدود 569 هزار و 700 ملکه زنبورعسل در کشورتولید شده است.

وی ادامه داد: در سال 92 بیش از 74 هزار تن عسل در کشور به ارزش 1146 میلیارد تومان و 2043 تن موم زنبور عسل به ارزش 43 میلیارد تومان تولید شده است.

به گفته وی ارزش بچه کندوهای تولیدی در کشور نیز 103 میلیارد تومان بوده است و کل ارزش تولیدات زنبورعسل در کشور در سال جاری یک 1293 میلیارد تومان بوده است.

معاون تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی با تأکید بر لزوم کاربردی شدن نتایج تحقیقات در حوزه زنبوداری در کشور گفت: توجه به اجرایی شدن نتایج تحقیقات زنبور عسل، مقابله با بیماری‌های زنبورعسل و تولید ملکه‌های مقاوم به بیماری باید در اولویت فعالان صنعت زنبورداری در کشور باشد.

وی درپایان گفت: ایجاد توازان در واردات و صادرات یک ضرورت است و باید صادرات تولیدات زنبور عسل از کشور افزایش یابد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6173 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ بهمن بازدید: 2404 ساعت: 4:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
6 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی برای روزهای ابتدایی آبان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
7 توصیه‌های سه روزه هواشناسی کشاورزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
8 صادرات عسل تعاونی های زنبورداری ایران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 آمارگیری پرورش زنبور عسل از ۶ شهریورماه اجرا می‌شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 طرح آمارگیری از بهره‌برداران پرورش زنبور عسل کشور اجرا می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11 صنعت زنبورداری به کما می رود/اما و اگرهای واردات ملکه زنبور عسل ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
چاقی و یک دنیا مشکل همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها لاغر شدن خوب است اما لاغر ماندن مهم‌تر است. بعضی از دخترهای جوان به محض اینکه چند کیلو لاغر می‌شوند و به اصطلاح به هدفشان می‌رسند بی‌خیال رژیم شده و به عادت‌های قبلی خود بر می‌گردند. برای همین طولی هم نمی‌کشد که به وزن قبلی و شاید هم بیشتر می‌رسند. به این می‌گویند رژیم یویویی.