غذاهای نوروزی/
طرز تهیه چلو خـورش رنگارنگ برای مهمانان نوروزی




 مواد لازم برای چهار نفر

گوشت فیله گاو: 600 گرم

عصاره گوشت: یك بسته

پیاز متوسط: دو عدد

سـیر: دو حبه

كره: 120 گرم

برنج: 400 گرم

روغن: دو قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، سبز و زرد از هر كدام: یك عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم



طرز تهیه

برنج را شسته و در آب نیم‌گرم با مقداری نمك خیس می‌كنیم. فیله گاو را پاك كرده، شسته و به قطعات انگشتی خرد می‌كنیم. فلفل‌ها را به اندازه‌های یك سانتی‌متری خرد كرده، كنار می‌گذاریم. پیاز و سیرها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد می‌كنیم. نیمی از كره را در قابلمه ذوب كرده، پیاز را به همراه فلفل دلمه‌ای‌ها تفت می‌دهیم.

گوشت را به آنها اضافه كرده، بعد از پنج دقیقه فلفل‌ها را جدا كرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم. به مخلوط گوشت و پیاز، عصاره گوشت محلول در آب را اضافه می‌كنیم و به مدت دو ساعت روی اجاق گاز قرار می‌دهیم. در اواخر پخت فلفل دلمه‌ای‌ها را كه نیم‌پز شده بودند، به مواد می‌افزاییم.

در انتهای پخت باید تقریبا آبی در ظرف باقی نماند. در یك قابلمه بزرگ آب زیادی ریخته و به جوش آورده، برنج خیس خورده را همراه با روغن درون آب‌جوش ریخته تا چند جوش بزند، سپس برنج را آبكش كرده و دم می‌كنیم. پس از پخت برنج، آن را در ظرف مناسب سرو ریخته و به همراه خورش رنگارنگ سرو می‌كنیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6175 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 3682 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.