غذاهای نوروزی/
طرز تهیه چلو خـورش رنگارنگ برای مهمانان نوروزی




 مواد لازم برای چهار نفر

گوشت فیله گاو: 600 گرم

عصاره گوشت: یك بسته

پیاز متوسط: دو عدد

سـیر: دو حبه

كره: 120 گرم

برنج: 400 گرم

روغن: دو قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، سبز و زرد از هر كدام: یك عدد

نمك و فلفل: به میزان لازم



طرز تهیه

برنج را شسته و در آب نیم‌گرم با مقداری نمك خیس می‌كنیم. فیله گاو را پاك كرده، شسته و به قطعات انگشتی خرد می‌كنیم. فلفل‌ها را به اندازه‌های یك سانتی‌متری خرد كرده، كنار می‌گذاریم. پیاز و سیرها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد می‌كنیم. نیمی از كره را در قابلمه ذوب كرده، پیاز را به همراه فلفل دلمه‌ای‌ها تفت می‌دهیم.

گوشت را به آنها اضافه كرده، بعد از پنج دقیقه فلفل‌ها را جدا كرده و در ظرف دیگری می‌ریزیم. به مخلوط گوشت و پیاز، عصاره گوشت محلول در آب را اضافه می‌كنیم و به مدت دو ساعت روی اجاق گاز قرار می‌دهیم. در اواخر پخت فلفل دلمه‌ای‌ها را كه نیم‌پز شده بودند، به مواد می‌افزاییم.

در انتهای پخت باید تقریبا آبی در ظرف باقی نماند. در یك قابلمه بزرگ آب زیادی ریخته و به جوش آورده، برنج خیس خورده را همراه با روغن درون آب‌جوش ریخته تا چند جوش بزند، سپس برنج را آبكش كرده و دم می‌كنیم. پس از پخت برنج، آن را در ظرف مناسب سرو ریخته و به همراه خورش رنگارنگ سرو می‌كنیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6175 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 3496 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
6 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
7 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
8 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت