نگهداری آجیل در شرایط نامناسب سبب تولید قارچ می‌شود


یک کارشناس مواد غذایی گفت: آجیل و خشکبار تنقلاتی هستند که اگر در شرایط نامناسب محیطی چون گرما و رطوبت بالا به‌ مدت طولانی قرار گیرد، آلوده به نوعی قارچ می‌شوند.

به گزارش لقمه، مهندس زهرا اکبرآبادی افزود: این قارچ با نفوذ به داخل مغزها، آنها را آلوده کرده و با تولید نوعی سم به نام آفلاتوکسین، عوارض سریع یا طولانی مدت در مصرف‌کننده ایجاد می‌کند.

وی بیان کرد: مردم باید از خرید آجیل‌هایی که بو و طعم کهنگی دارند مانند آجیل‌های وارداتی که مدت‌ها در انبارهای غیربهداشتی مانده است خودداری کنند.

وی عنوان کرد: آجیل‌های براق به‌ دلیل افزودن مواد براق واکس‌ مانند به آنها برای افزایش زمان ماندگاری و جذاب شدن، می‌توانند به کبد آسیب برسانند.

اکبرآبادی اظهار کرد: آجیل‌های رنگی مانند آجیل‌هایی که در هنگام مصرف، دست‌ها و لب‌ها را رنگی می‌کنند غیرمجاز بوده و سبب بروز سرطان و بیماری‌های کبدی و کلیوی می‌شود.

وی عنوان کرد: آجیل‌ها و تخمه‌های لب خندان به‌ دلیل شوک حرارتی در آنها و نفوذ رطوبت وقتی در مجاورت هوا قرار گیرند کیفیت خود را از دست داده و از انواع دربسته زودتر فاسد می‌شوند.

کارشناس مواد غذایی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت: هنگام خرید نخود برشته دقت شود که نخود آفت‌زده و یا سبزرنگ مخلوط با بقیه نخود‌ها نباشد.

اکبرآبادی خاطرنشان کرد: از خرید آجیل‌های با طعم لیمو و ادویه‌جات به‌دلیل پوشاندن کهنگی آن با آبلیموها و ادویه‌جات غیربهداشتی، خودداری شود.

وی اضافه کرد: مردم باید آجیل شب عید را برای مصرف دو هفته خریداری کرده و برای مصرف طولانی‌تر در فریزر نگه‌داری شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6386 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند بازدید: 2870 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.