نکته‌هایی که بهتر است راجع به انواع پنیر بدانیم کدام‌اند؟


صبحانه مشهوری که بهتر است عصر ها بخورید.

به گزارش لقمه، پنیر‌ها هم در روش تهیه و هم در روش نگهداری با هم متفاوت‌اند، اما نکته‌های کلی وجود دارد که دانستن آنها خالی از لطف نیست: ...

- بهترین روش برای بریدن پنیرهایی که خرد می‌شوند- مانند پنیر لیقوان- استفاده از نخ دندان برای قطعه‌قطعه کردن آن است. در این صورت پنیر خرد نمی‌شود. استفاده از نخ معمولی هم ممکن است، اما ویژگی نخ دندان ضدعفونی بودن آن است.

- اگر آب پنیر ندارید، از دوغ یا ماست برای نگهداری پنیر لیقوان استفاده کنید. توجه داشته باشید هرچه آب پنیر شورتر باشد، پنیر سفت‌تر و هر چه نمک آن کمتر باشد، پنیر نرم‌تر می‌شود.

- پنیر فتا را به سرعت مصرف کنید و در ظرف دربسته نگه دارید. برای نگهداری در زمان طولانی‌تر، با کمی روغن‌زیتون روی آن را بپوشانید. نگهداری فتا در ظرف شیشه‌ای بهتر از ظرف پلاستیکی است و از بو گرفتن پنیر جلوگیری می‌کند. فتا قابل‌فریز کردن نیست مگر اینکه در پای، تارت یا کیش استفاده شده باشد، چون بافت خود را از دست می‌دهد.

- بهترین روش برای امتحان سلامت پنیر بلوچیز، توجه به بافت غیرکپکی آن است. اگر بخش‌هایی از بافت سفید پنیر به رنگ زرد، قهوه‌ای یا صورتی درآمده و بوی آمونیاک به جای بوی لبنیات می‌دهد و به آسانی له یا خرد می‌شود، از خوردن آن اجتناب کنید.

- پنیر‌های سفت، نیمه‌سفت و نرم را در یخچال و در ظروف بدون هوا نگه دارید یا لای کاغذ روغنی بپیچید. یکی از مشکلات نگهداری پنیر این است که پنیر بوی مواد داخل یخچال را به خود می‌گیرد.

- اگر روی پنیر لیقوان یا هر پنیری که در آب نمک نگه‌می‌دارید کپک زد، آن را دور نیندازید. انداختن 3-2 حبه قند در آب پنیر کپک‌ها را از پنیر جدا می‌كند و به طرف خود می‌کشد.

- اگر پنیر کپک زده است، با یک چاقوی تمیز قسمت کپک‌زده و بافت تغییر شکل داده را جدا و بقیه آن را مصرف کنید، مگر اینکه بو و طعم آن عوض شده باشد.

- پنیر‌های کهنه را ترجیحا با زیره سیاه یا گردو سرو کنید.

- مصرف زیاد پنیر، خصوصا پنیر‌های شور یا کهنه برای افراد دچار لکنت زبان، آسم، بیماری‌های قلبی، فشارخون بالا و یبوست مزمن توصیه نمی‌شود.

- اگر عرق بدنتان بوی تندی دارد، کمتر پنیر مصرف کنید. این توصیه شامل کسانی که مشکل سنگ کلیه و مثانه دارند یا دچار کمبود فسفر در بدن هستند نیز می‌شود.

- مصرف پنیر برای افرادی که از ضعف بینایی و شنوایی، کم‌خونی، بی‌خوابی و مرض قند رنج می‌برند، مفید است، اما به اندازه و ترجیحا کم‌نمک.

- برخلاف تصور، بهترین زمان مصرف پنیر صبح نیست، چون باعث بی‌حالی و سستی می‌شود. پنیر خوراک بعد از ظهر و شب است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :‌هفته نامه زندگی مثبت

کد: 6509 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 3820 ساعت: 6:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
2 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت