چرا نباید نودل بخورید


در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نودل اجتناب کنید اشاره می شود.

به گزارش لقمه،رشته فرنگی بدلیل اینکه طعم خوبی دارد و راحت تهیه می شود تبدیل به غذایی شده است که اغلب مصرف می شود و به عبارتی جایگزین غذاهای سالم شده است، اما مصرف زیاد آن خطراتی دارد که در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن آن اجتناب کنید اشاره می شود:

1. عدم جذب مواد مغذی: نودل مانع جذب مواد مغذی در کودکان زیر 5 سال می شود.

2. علت سرطان. عنصری در رشته فرنگی فوری به نام «Styfoam» وجود دارد که یک عامل سرطان زا می باشد.

3 سقط جنین.استفاده ی نودل در دوران بارداری به این دلیل که بر رشد کودک تأثیر مخربی دارد، ممکن است سبب سقط جنین شود .

4. رشته فرنگی غنی از کربوهیدارت می باشد، اما ویتامین و فیبر ومواد معدنی در آن وجود ندارد، این سبب می شود که نودل نوعی از تنقلات محسوب شود.

5.سدیم، نودل ها خاوی مقدار بالایی سدیم می باشد. مصرف بیش از حد سدیم منجر به بیماریهای قلبی،سکته ی مغزی،فشار خون و صدمه به کلیه ها می شود.

6. مونو سدیم گلوتامات (MSG). که به منظور افزایش عطر و طعم رشته فرنگی فوری استفاده می شود. در بعضی از افراد که به MSG حساسیت دارند مصرف آن در رژیم غذایی در نهایت منجر به سر درد، گرگرفتگی صورت،درد و سوزش می شود.

6.اضافه وزن. خوردن نودل می تواند علت عمده ی چاقی باشد. نودل حاوی مقدار زیادی چربی و سدیم است که سبب احتباس آب در بدن و به مرور اضافه وزن می شود.

7.گوارش. رشته فرنگی برای دستگاه گوارش بد است ، مصرف منظم آن باعث نفخ و حرکات نامظم روده ای می شود.

8.پروپلین گلیکول. عنصری در رشته فرنگی فوری وجود دارد به نام پروپلین گلیکول که خاصیت ضد یخی دارد که با حفظ رطوبت مانع از خشک شدن نودل می شود و این ماده به راحتی در بدن جذب می شود . و در ریه ها و قلب و کلیه رسوب می کند.

10 متابولیسم: مصرف منظم نودل در رژیم غذایی به دلیل افزودنی ها،رنگ و نگهدارنده ها بر فرایند سوخت و ساز بدن تأثیر می گذارد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کلینیک آلومینا

کد: 6681 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 5976 ساعت: 3:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
2 مصرف سبزیجات با 13 راه متفاوت ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
3 چگونه نودل فوری را سالم تر کنیم؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
4 اختلاف کره‌ای‌ها و امریکاییان بر سر نودل ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
5 دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
6 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
7 5 عادت عجیب مردم دنیا سر میز غذا ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
8 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
9 دستور پخت ماهی تند با سالاد نودل ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

  عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی پایگاه خبری لقمه: سوء تغذیه را می توان به عنوان تغ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کوچک کردن شکم سخت است یا آسان؟ پیاده‌روی آهسته به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در روز مؤثرترین روش برای کوچک کردن شکم است.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.