چرا نباید نودل بخورید


در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نودل اجتناب کنید اشاره می شود.

به گزارش لقمه،رشته فرنگی بدلیل اینکه طعم خوبی دارد و راحت تهیه می شود تبدیل به غذایی شده است که اغلب مصرف می شود و به عبارتی جایگزین غذاهای سالم شده است، اما مصرف زیاد آن خطراتی دارد که در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن آن اجتناب کنید اشاره می شود:

1. عدم جذب مواد مغذی: نودل مانع جذب مواد مغذی در کودکان زیر 5 سال می شود.

2. علت سرطان. عنصری در رشته فرنگی فوری به نام «Styfoam» وجود دارد که یک عامل سرطان زا می باشد.

3 سقط جنین.استفاده ی نودل در دوران بارداری به این دلیل که بر رشد کودک تأثیر مخربی دارد، ممکن است سبب سقط جنین شود .

4. رشته فرنگی غنی از کربوهیدارت می باشد، اما ویتامین و فیبر ومواد معدنی در آن وجود ندارد، این سبب می شود که نودل نوعی از تنقلات محسوب شود.

5.سدیم، نودل ها خاوی مقدار بالایی سدیم می باشد. مصرف بیش از حد سدیم منجر به بیماریهای قلبی،سکته ی مغزی،فشار خون و صدمه به کلیه ها می شود.

6. مونو سدیم گلوتامات (MSG). که به منظور افزایش عطر و طعم رشته فرنگی فوری استفاده می شود. در بعضی از افراد که به MSG حساسیت دارند مصرف آن در رژیم غذایی در نهایت منجر به سر درد، گرگرفتگی صورت،درد و سوزش می شود.

6.اضافه وزن. خوردن نودل می تواند علت عمده ی چاقی باشد. نودل حاوی مقدار زیادی چربی و سدیم است که سبب احتباس آب در بدن و به مرور اضافه وزن می شود.

7.گوارش. رشته فرنگی برای دستگاه گوارش بد است ، مصرف منظم آن باعث نفخ و حرکات نامظم روده ای می شود.

8.پروپلین گلیکول. عنصری در رشته فرنگی فوری وجود دارد به نام پروپلین گلیکول که خاصیت ضد یخی دارد که با حفظ رطوبت مانع از خشک شدن نودل می شود و این ماده به راحتی در بدن جذب می شود . و در ریه ها و قلب و کلیه رسوب می کند.

10 متابولیسم: مصرف منظم نودل در رژیم غذایی به دلیل افزودنی ها،رنگ و نگهدارنده ها بر فرایند سوخت و ساز بدن تأثیر می گذارد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کلینیک آلومینا

کد: 6681 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 6278 ساعت: 3:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
2 مصرف سبزیجات با 13 راه متفاوت ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
3 چگونه نودل فوری را سالم تر کنیم؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
4 اختلاف کره‌ای‌ها و امریکاییان بر سر نودل ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
5 دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
6 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
7 5 عادت عجیب مردم دنیا سر میز غذا ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
8 روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
9 دستور پخت ماهی تند با سالاد نودل ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.