روش های آسان درست کردن نودل و ماکارونی


نودل و ماکارونی از جمله غذا هایی می باشند که کمتر کسی به دنبال بهانه برای نخوردن آن ها می گردد. با یادگیری این 10 روش به غیر از صرفه جویی در وقت، لقب کدبانو را نیز دریافت خواهید کرد.

1. اسپاگتی با خاگینه و مارچوبه

این غذا بسیار ساده است. تخم‌مرغ به آن پروتئین می افزاید و پنیر ریکوتا برای آن مثل سس است. تکه های مارچوبه هم به آن رنگ زیبایی می دهد. ولی می توانید از هر سبزی فصل دیگری هم استفاده کنید، مانند کدو، گوجه فرنگی یا نخود سبز.

2. نودل کنجدی

وقتی در یخچالتان سس سویا و کره بادام زمینی هست چرا باید بروید سس ها و نودل های گران بخرید. آنها را با هم مخلوط کنید و یک وعده غذایی مقرون به صرفه بپزید.

3. پاستای لیمویی با پنیر و اسفناج

این غذا خیلی سریع آماده می شود و در عین حال خاص هم هست. پنیر خامه ای جای سس را می گیرد و گردو و اسفناج به آن رنگ می دهد. لیمو هم به آن مزه ترش خوبی می دهد.


4. اسپاگتی و پنیر پکورینو و فلفل سیاه

اگر فکر می کنید چیزی نیست که بخورید، می توانید به پاستای ایتالیایی کلاسیک فکر کنید. نودل یا ماکارونی را با پنیر و فلفل سیاه سرو کنید.

5. اسپاگتی و سبزیجات و نیمرو

این اسپاگتی اجزای تشکیل دهنده کاربونارای کلاسیک را دارد که به شکل دیگری مخلوط شده اند. سرکه به تخم مرغ و سبزیجات طعم بهتری می دهد.

6. اسپاگتی با تن ماهی، لیمو و خرده نان

تن ماهی و روغن زیتون را با کمی خرده نان آماده به اسپاگتی بزنید و برای طعم دادن به آن رویش آبلیمو بریزید.

7. سوپ نودل مرغ آسیایی

این سوپ هم ساده است و هم خوشمزه. به سوپ مرغ معمولی، آبلیموی تازه، زنجبیل و فلفل قرمز آسیاب شده اضافه کنید. بجای نودل معمولی می توانید از نودل گندم سیاه استفاده کنید.

8. اسپاگتی با سوسیس و کلم

اگر حس می کنید که غذاهای آماده را دوست ندارید و می خواهید غذای خانگی بخورید، کلم سبز را خرد کنید و به نودل یا اسپاگتی پخته اضافه کنید و بجای سس از سوسیس سرخ شده برای آن استفاده کنید.

9. اسپاگتی با آلوی کبابی

اگر فصل گوجه فرنگی نیست، می توانید با سس خانگی دلخواه تان سس درست کنید. آلوی کبابی یا کشمش بجای گوجه فرنگی اسپاگتی شما را خوشمزه می کنند.

10. اسپاگتی با تره فرنگی، نخود سبز و ژامبون

درست کردن اسپاگتی همیشه هم ساده یا سریع نیست. تره فرنگی و نخود سبز افزودنی های فصلی به این نوع غذا هستند. می توانید ژامبون و پنیر ریکوتا هم به این غذا اضافه کنید.

 


نقل از :برترین ها

کد: 3821 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت بازدید: 7740 ساعت: 1:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
3 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
4 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
5 دستور پخت کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت
6 غذاهای پرطرفدار دنیا کدام غذاها هستند؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
7 دستور پخت لازانیای کدو حلوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ دي
8 روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle) ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
9 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
10 نکاتی درباره اسپاگتی سبز؛ غذایی خوشمزه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه! فست‌فودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر داده‌اند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.