مواد اولیه : روغن مایع یك و نیم پیمانه كره 100 گرم ماست پنج پیمانه تخممرغ چهار عدد مرغ یا گوشت و برنج از هر کدام یك كیلوگرم اسانس خوراكی (سبز، قرمز و زعفران) به میزان لازم پیاز دو عدد خلال پسته و بادام و نمک و زردچوبه به میزان لازم طرزتهیه: ابتدا مرغ یا گوشت را با پیاز، نمك و زردچوبه میپزیم آن را ریش ریش كرده و كنار میگذاریم. برنج را كه از قبل خیس كردهایم آبكش كرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم میكنیم. یك قسمت را با ماست، تخممرغ و زعفران به حالت تهچین در میآوریم قسمت دوم را سفید میگذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراكی سبز، ماست و تخممرغ میزنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط كرده و آنها را به صورت طبقهای روی هم به طور مساوی میریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار میدهیم و بعد از پخت آن را با ماست چكیده و خلالهای بادام و پسته تزیین میكنیم. آموزش از مریم السادات امام کارشناس آشپزی