موساکا با دستور سرآشپز لقمه


موساکا غذایی یونانی است که البته به خاطر اساس آن که بادنجان است، بسیار مورد توجه طبع ایرانی قرار می گیرد.

لقمه:  موساکا غذایی یونانی است که به خاطر استفاده از بادنجان و پنیر پیتزا در آن، غذای خوشمزه و البته پر کالری است.

 

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده                          450 گرم
سبزی معطر                                1 قاشق غذاخوری
سبزی معطر معمولاً شامل گشنیز، جعفری، ریحان و نعناع و به دلخواه مرزه یا ترخان است.
سیر                                           چند حبه
رب (یا گوجه فرنگی تازه)                1 قاشق
بادمجان                                      1 كیلو
پنیر پیتزا                                      100 گرم
روغن به میزان لازم
ادویه كاری                                   1 قاشق غذاخوری
پودر لیمو امانی                             1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس سفید:
شیر             ۱ لیوان
کره              ۵۰ گرم
آرد               ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:
بادمجان ها را حلقه حلقه كرده سرخ می كنیم. در صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن چكیده شود. پیاز را بصورت دلخواه خرد كرده سرخ می كنیم بعد گوشت چرخ کرده را در داخل پیازداغ تفت می دهیم، نمك، فلفل، ادویه و سبزی معطر را اضافه می كنیم. بعد رب گوجه را باكمی آب و چاشنی اضافه كرده داخل گوشت می ریزیم. این مواد را از روی گاز برداشته بادمجان ها را ته ظرف چیده كمی رب و گوشت و پنیر پیتزا ته ظرف می ریزیم تا بادمجان نچسبد، یك ردیف بادمجان، یك ردیف گوشت، یك ردیف پنیر پیتزا در ظرف نسوز می ریزیم. این كار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود لایه رویی را گوشت، رب و پنیر پیتزا می ریزیم. سپس موساكا را در فر گذاشته تا وقتی كه روی آن طلایی شود.

طرز تهیه سس سفید:
ابتدا مقداری آرد را خشک تفت می دهیم یعنی تا حدی که بوی خامی آن از بین رود. بعد کره و کمی نمک و فلفل و آویشن اضافه می کنیم و وقتی جذب هم شدند شیر را می ریزیم و بعد از ۱۰-۲۰ ثانیه از روی شعله بر می داریم و آن قدر این مخلوط را هم می زنیم که آرد از حالت گلوله ای در بیاید و در عین حال یک سس رقیق درست شود. سس سفید را در لایه رویی می زنیم تا غذا خشك نشود.

نکته: علت اینكه پنیر پیتزا رو است به این علت كه طلایی می شود و ما متوجه زمان پخت غذا می شویم.

این غذا را می توانید در برش های یک اندازه سرو کنید.




کد: 675 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۶ بهمن بازدید: 16169 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

  رابطه وزوز گوش با تغذیه یکی از مشکلات شایع شنوایی، وجود صداهای زائد و اذیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت