چه کسانی غذای شور دوست دارند؟


نتایج یک آزمایش جدید تایید کرد افراد مبتلا به فشارخون بالا تمایل بیشتری به خوردن غذاهای شور و پرنمک دارند.

به گزارش لقمه، دکتر «ویلیام وایت» از انجمن فشارخون آمریکا گفت: مصرف نمک زیاد فاکتور خطرزای شناخته‌شده برای فشارخون بالا و سکته مغزی است و نتایج حاصل از این آزمایش نشان می‌دهد که مبتلایان به این عارضه بیشتر گرایش به خوردن غذاهای پرنمک دارند.

دکتر وایت به این افراد توصیه می‌کند که با افزودن ادویه‌های جایگزین و کاهش مصرف سدیم به پایین آوردن فشارخون خود کمک کنند.

به گفته پزشکان عارضه فشارخون بالا به عنوان «قاتل خاموش» شناخته شده چرا که این بیماری اغلب علائم آشکاری ندارد و افراد مبتلا معمولا از ابتلای خود به این عارضه خطرناک و کشنده بی‌اطلاع هستند. طبق گزارش انجمن فشارخون آمریکا در سراسر جهان تقریبا یک میلیارد نفر به فشارخون بالا مبتلا هستند و این عارضه از هر سه آمریکایی در یک نفر مشاهده می‌شود.

در این مطالعه یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه سائوپائولوی برزیل تعداد 118 نفر را به چهار گروه تقسیم کردند و آنها را تحت آزمایش قرار دادند. اعضای دو گروه شامل زنان و مردانی در دهه 30 سالگی بودند که تعدادی از آنها سالم و تعدادی نیز به فشارخون بالا مبتلا بودند. همچنین دو گروه دیگر از میان افرادی انتخاب شدند که در دهه 70 سالگی بودند.

به گزارش هلث دی نیوز، این متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند هیچ‌یک از شرکت‌کنندگانی که به عارضه فشارخون مبتلا هستند تمایلی به مصرف غذای پرنمک ندارند در حالی که مبتلایان به فشارخون در هر دو گروه تمایل زیادی به خوردن غذاهای شور داشتند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6786 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 1714 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
9 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت