همکاری دارویی ایران و روسیه


وزیر بهداشت کشورمان در دیدار با همتای روسی خود درباره تولید مشترک داروی ام اس و همچنین صادرات دارو از ایران به روسیه و استفاده از تجهیزات پزشکی تولید ایران در روسیه با خانم ورونیکا گفتگو کرد .

به گزارش لقمه، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت با خانم ورونیکا اسکوارتسووا وزیر بهداشت روسیه و همچنین آقای مارک دیبویل رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز، مالاریا و سل دیدار کرد .

وی این گفتگو را بسیار نتیجه بخش و امیدوار کننده خواند و گفت: از نظر پیشرفت های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران و روسیه نزدیکی علمی دارند و می توانند در بسیاری از این پژوهش ها به یکدیگر کمک کنند .

هاشمی در دیدار با رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز، مالاریا و سل گفت : ایران به دلیل همسایگی با پاکستان و افغانستان سالهاست که قربانی بیماریهای مالاریا و سل بوده که از این کشورها به ایران سرایت کرده است .

وی همچنین گفت : علاوه بر این سه بیماری هر سال در ایام گرم بیماری وبا نیز از افغانستان و پاکستان به ایران سرایت می کند و منشاء این بیماریها همواره در این دو کشور قرار دارد.

هاشمی از آقای مارک بیبول خواست با توجه به تغییر مدلهای بیماریهای واگیر دار در منطقه و همچنین تغییر شیوه سرمایه گذاری این صندوق در کشورها نگاه ویژه ای به ایران داشته باشد.

در این دیدار رئیس صندوق جهانی مبارزه با ایدز ، مالاریا و سل نیز با بیان اینکه خود متخصص بیماریهای عفونی است گفت: ما همواره از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با بیماریها در منطقه تقدیر می کنیم و من شخصاَ پیشرفت های متعددی را در ایران احساس می کنم ولازم می دانم برای کاهش مشکلات مردم این کشور بیشتر خرج کنیم.

وی همچنین به همکاری قبلی ایران و این صندوق در مبارزه با ایدز اشاره کرد و افزود: پیشرفتهای شما در زمینه کنترل ایدز نیز چشمگیر است و این موجب همکاری بیشتر ما با یکدیگر خواهد شد.

آقای دیبویل ابراز امیدواری کرد بزودی به تهران سفر کند و گفت: مدتی است که این سفر را در برنامه های کاری خود قرار داده ام.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 6803 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت بازدید: 2745 ساعت: 4:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاه‌های خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.