مواد لازم
• 2 عدد سیب زمینی
• 3 حبه سیر رنده شده
• جعفری تازه و خرد شده
• نمک و فلفل سیاه
• روغن زیتون
طرز تهیه
1. دو عدد سیب زمینی را پوست بکنید و به قطعات بزرگ خرد کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. بعد از پختن سیب زمینی ها را آبکش کنید. سپس سیب زمینی ها را درون یک ظرف نچسب بگذارید و درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا کاملا طلایی شوند.
2. سپس مقداری جعفری و ۳ حبه سیر را در هاون بکوبید و به آن نمک و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه کنید و خوب بکوبید تا مخلوط شوند. این مواد را با سیب زمینی ها مخلوط کنید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه آنرا درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها برشته شود.
بازگشت به صفحه نخست