فوت‌وفن‌های آبگیری و نگهداری آبلیمو در منزل


آبلیمو و آبغوره یکی از مواد پر مصرف خانواده ها است که اگر به صورت طبیعی تهیه شود، بسیار سالم تر است.

به گزارش لقمه، به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها هم امکان رشد را از دست می دهند.

*بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.

*بعد از صاف کردن باید در کوتاه ترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد، این در حالی است که چنانچه آبلیمو یا آبغوره تهیه شده بجوشد، رنگ آن تغییر می کند.

*پس از این مرحله آبلیمو یا آبغوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. همچنین می توانید به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس در پوشی روی ان قرار دهید که با ایجاد خلا، اکسیژن داخل محصول راه نمی یابد و جایی برای رشد کپک ها وجود ندارد.

*آبغوره را هرگز در معرض آفتاب قرار ندهید. قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب اثرات زیانباری به همراه دارد.

*در صورت نگهداری آبغوره و آبلیمو در ظروف پلاستیکی و با توجه به اسیدی بودن این مواد، اسید، مواد پلاستیکی را تجزیه می‌کند و این مواد داخل آب لیمو و آبغوره شده و مصرف آن خطرناک است.
*هنگامی که ترشیجات، آبغوره و آبلیمو را در ظروف پلاستیکی ریخته به مرور زمان به صورت رگه رگه می‌شود و در نهایت باعث فساد آن شده و مصرف آنها برای سلامتی خطرناک است.

*قراردادن آبغوره در آفتاب نیز باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در ترشی می‌شود و لازم است در قرار دادن مواد غذایی در آفتاب جداً جلوگیری شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تصویرنما

کد: 6982 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد بازدید: 3554 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2 توصیه‌هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
3 آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
4 فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو ۱۳۹۳ شنبه ۷ تير
5 بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
6 سالاد را جایگزین غذا نکنید ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ آذر
7 سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی ۱۳۹۲ شنبه ۲ آذر
8 آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
9 مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۱ دي
10 دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت