ژاپن بزرگترین خریدار پسته کال ایران


رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های پسته کرمان از آغاز برداشت پسته کال خبر داد و گفت: پسته معمولی از نیمه شهریور برداشتش آغاز و پیش‌بینی می‌شود قیمت فروش این محصول در سال جاری تا کیلویی 50 هزار تومان باشد.

به گزارش لقمه، جلیل مظهری اظهار کرد: بسیاری از باغداران از ترس دلالان، پسته کال را می‌فروشند که این نوع پسته تنها 10 درصد در بازار داخلی متقاضی دارد.

وی با بیان اینکه 90 درصد پسته کال به کشورهای دیگر صادر می‌شود، گفت: ژاپن متقاضی عمده این محصول است و سالانه مقادیر زیادی از پسته کال ایران به این کشور صادر می‌شود.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های پسته کرمان اظهار کرد: نه تنها آمار دقیقی از میزان صادرات پسته کال وجود ندارد بلکه قیمت خرید این محصول از باغدار توسط صادرکندگان تعیین می‌شود.

مظهری با بیان اینکه پسته معمولی از 15 شهریور ماه برداشت می شود، گفت: شرایط اقلیمی امسال نسبت به سال گذشته بسیار خوب بوده است و به جز شرایط و بحران خشکسالی مشکل دیگری وجود نداشت.

وی میزان برداشت پسته را در سال گذشته 160 هزار تن عنوان و پیش‌بینی کرد: امسال حدود 200 هزار تن پسته برداشت شود.

رییس هیات مدیره اتحادیه تعاونی‌های پسته کرمان قیمت فروش پسته در باغ را حدود 25 تا 26 هزار تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت پسته در بازار مصرف کیلویی 40 تا 50 هزار تومان است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7155 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2325 ساعت: 12:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
4 اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب‌ ۶ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
5 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
6 مرغ تری-یاکی کم نمک ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
7 طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
8 فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
9 راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
10 کاری و برنج به سبک ژاپنی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
11 اهمیت نوشیدن آب بعد از بیدار شدن از خواب ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.